Ahojky předevčírem jsem tady psala že jsem po iui dnes jsem 12 den a včera večer jsem zkousela růžový test z benu livsane viz foto rano mamatest viz foto a nyní jsem zkusila prý špatné pepino značku.myslite že je šance? Jsem asi blázen já vím ale tolik nervu určitě mě pochopíte.diky bolí mě levý podbřišek tam kde byla ovulace
Vidím na všech 🍀
Holky udělala jsem mamatest plastovy a na něm nic nevidím nechala jsem jo asi 20 vteřin v moči jestli to není tím a nebo těhotenství to nebude 😞😞
@leila7 pořád mi to přijde strašně slabučké, ale něco se tam určitě děje. Stejně ti teď nezbývá nic jiného než čekat, buď to vyjde a nebo z toho bude jen biochemické.. A oni ti neřekli, že máš přijít 14 dní po IUI na krev? Držím pěsti, ať to dopadne dobře. Dej určitě vědět 😉❤️🍀
@lusiana777 neřekli jen napsali že si mám udělat test jinak nic asi s tím počítají že mít miminko nebudeme
@leila7 to je přeci hloupost, jak by si to mohli myslet. A kde jsi byla na IUI? A i tak, být tebou, tak bych tam prostě zavolala, že máš slabě pozitivní tt a že by jsi chtěla vzít krev na HCG, ať alespoň víš na čem jsi, protože já vím, že tohle je na psychiku fakt náročné a vím, že se to nám všem lehko říká, nemysli na to, buď v klidu, nějak to dopadne.. Třeba by ti to trošku pomohlo 😉
@leila7 pěkně zesílil ❤️
Odpoledne může být moč naředěná. Testovala bych ráno a stejným testem. Doktorovi bych volala, když Ms nedorazí nebo až budeš mít tu tučnou testovací čárku.
Ach jo, proč si to proboha delas? Tim ze testujes desetkrat za den stejne nic nezmenis. Bud je nebo ne. Kupuj si v prvni řadě jen jeden druh testu. Kazdy test je jiny. Jeden ukáže ted,druhy az za par dnu. Proto pouze jedna znacka. Kdyz by duch na mamatestu byl z těhotenství, tak za dva dny uz by byla carka mnohem výraznější. Dodrzuj dobu necurat, ma to svuj duvod, proto testuj rano. Zbytecne si ublizujes.
@leila7 Ale ja te chapu a celkem dobre. Jen si tim pridelavas zbytecne stres. Pokud to tam neni tak ti ani deset testu proste neukaze. Pokud to tam je, staci jeden aby ukazal. To proste je fakt, ktery nezmenis. Zbytecne si zanasis hlavu marastem jmenem stres. A vse kolem poceti zacina v hlavě. Pokud je hlava ve stresu, tak nedovoli otěhotnění. Proc myslíš, ze je tolik zen, co nemůžou otěhotnět,pak se zameri na něco jineho, treba adopci, koupi si psa a voala.... žena je tehotna. Protoze mozek je v klidu a da telu pokyn- volno!
Fakt to neni jen nejaka blba průpovídka ci zvast doktoru, je to podlozeny fakt.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@leila7 na te poslední fotce ducha vidi. Vydrž určitě ještě tak 2 dny