11 dpt, clearblue pozitivní, levný papírový negativní 😞

selah
31. bře 2019

Ahoj holky,

Jsem dneska 11 dpt po dvou 5 denních blastocyst. Testovala jsem ráno a levný test (5 ks za 55,-) mi ukázal jen jednu čárečku tak já rozčílená jsem rozbalila clearblue a držela ho v moči asi minutu. A podle návodu by stačilo jen 5 sekund :( Vím, že jsem debil, ale teď nevím co si mám myslet. Stalo se to takhle někomu?

kkacca
31. bře 2019

Nemá kazdej jinou citlivost? Jeden 20 a druhy 10?

selah
autor
31. bře 2019

@kkacca prave tohle mě mate, ty levné píšou citlivost 10 a clearblue 25..

zajiczek
31. bře 2019

Háček je v tom, že chceš strašně moc vědět výsledek a nejlépe pozitivní. Zkontroluj citlivost nebo je taky možné, že barvivo v testrech je v jiném množství a proto jinak vybarvuje. A nebo počkej ještě den a udělej další test a testuj jen jednou značkou. Každý test se vyrábí jinak.
A najdi si činnost, která odvede tvou pozornost.

kkacca
31. bře 2019

Zkus ještě jiny, jinak chapu, jak testovala od 5.dne transferu, me to bavi ;)

selah
autor
31. bře 2019

Půjdu asi nakoupit nebo něco.. Je víkend, takže nejsem v práci a nemůžu myslet na nic jiného.. Dneska jsem testovala poprvé, poctivě jsem to dosud vydržela bez testů a za odměnu očekávala pozitivní výsledek :D

kkacca
31. bře 2019

@selah rozumim, už bych byla v lékárně..ja kupovala v Maxovi mamatesty a spokojenost

janina92
31. bře 2019

@selah tenhle test se mi ale zdá pozitivní 🙂..třeba ten levný byl prostě jen nespolehlový..držím palce

leniczka23
31. bře 2019

Me ukazal tenhke clearblue 25 jako uplne prvni, ani na 10 nic nebylo..druhy den jsem uz mela ducha i na mamatestu..tak drzim palce.

marketa1218
31. bře 2019

Za mě určitě mamatest 🙂

makronka222
31. bře 2019

Ja si koupila neco obyc v Teta drogerce, citlivost 20 ukazala vic nez den potom drazsi test a citlivost 10. Takze jsem pak zase sla pro lacinou dvacitku...

danlen
31. bře 2019

ClearBlue si myslím, že je spolehlivější.. Ja si dělala v úterý obyčejný papírový a ve středu ráno ten ClearBlue a rozdíl je vidět 😉

selah
autor
31. bře 2019

Holky děkuji za podporu, @danlen gratulace 🎊 💐💐

Já si taky myslím, že clearblue je spolehlivější, ale otázkou je zda to plusko nevylezlo jen kvůli tomu, že jsem to držela tam minutu místo 5ti sekund..

Zítra chci jít na krev, dám pak vědět jak to dopadlo🍒

brookmichaela
3. dub 2019

@selah jak si dopadla?

selah
autor
10. dub 2019

@brookmichaela ahoj holky, tak jsem šla na odběry a hcg pouze 7 :( a cca 14dpt jsem dostala menses.. Takže nic holky, tak moje poučení je takové, že testy se musejí používat podle instrukcí..

kkacca
11. dub 2019

@selah to me mrzi, tak nejspíš biochemicke tehotenstvi, když tam hcg bylo...drzim palce ať to priste vyjde, mas něco zamrazeno?

selah
autor
11. dub 2019

@kkacca
jo, jsou tam ještě 4, tak jsem jakžtakž ok.. 🙂 já jsem měla hodně vysokou sliznici po těch hormonech, tak si myslím že se embryjko přes to úplně neprohrabalo.. Ale jsou to jen mé předpoklady 🙂 a budu měnit car, tady dr vůbec neřešila sliznici ani hormony i když mám problémy se štítnou žlázou. Tak uvazuji o praze. Dosud jsem byla v Teplicích v pronatalu.

kkacca
11. dub 2019

@selah ja jsem tehotna po ivf z pronatalu Praha 🙂 byla jsem tam moc spokojena

selah
autor
13. dub 2019

@kkacca a kolikátý pokus se poved? Brali ti krev při stimulaci pro sledování hormonů? Nebo před transferem?

kkacca
14. dub 2019

@selah hned první, krev mi nebrali vubec během ivf..dávky upravovali dle utz..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru