11 dnů zpoždění menstruace, na testu duch

jirinkavavruskova
14. led 2018

Dobrý den maminky mám na vás otázky. Poslední menstruace byla 5.12.2017 a trvala do 9.12. cyklus mám pravidelný +- 2 dny. Dnes je to 11 dní co mám zpoždění a na tehotenskem testu pouze jen duch. Myslíte že je možné abych otehotnela pozdeji a proto mám na testu jen ducha? nebo je něco v nepořádku? U doktora jsem byla v pátek a bylo mi řečeno že mám hodně zvýšenou sliznici ale že zatím nic nevidí na krev jdu zítra. Děkuji moc za rady

inah91
14. led 2018

Řekla bych, že ovu se klidně mohla z ničehož nic posunout a teď jsi třeba teprve 11dpo, možná min - proto jen duch....držím palce 🙂

jirinkavavruskova
autor
14. led 2018

děkuji moc,doufám že už nám to po 2,5 letech konečně vyjde 😊

zutinka
14. led 2018

Muze to být tak i tak.Hlavu vzhuru!Vse dobre dopadne!

biedronca
15. led 2018

@jirinkavavruskova Měla jsem to ted podobně. Našlaa jsem pozitivní lehce TT, hned volala trubka na gyndu, vzali mě hned a na UZ ještě nešlo nic vidět, jen pry hoodně vysoká sliznice,ale ani gestační váček. Nabrali mi krev v pátek, dnes budou volat výsledky, takže jsem nervozní ..
Taky jsem měla pozitivní lehce TT až dokonce 14 dní spozdění MS.
A ve dny kdy MS měla dorazit, tak akazdy den co jsem TT dělala, tak naprosto sněhobílo. Takže ovu musela být později..

zdenkaklok
15. led 2018

@jirinkavavruskova Klidně jsi mohla otěhotnět později, mohla se ti ovulace posunout, třeba jsi byla ve stresu nebo tak. Všechno je možné, nicméně držím pěsti ať to vyjde 🙂

misticka92
Autor odpověď smazal
Zobraz
misticka92
Autor odpověď smazal
Zobraz
galikl
16. led 2018

misticka92
Já bych ještě vydržela 😉 ..já měla třeba později ovulaci a jeden den byl digitální test negativní a dva dny potom už na něm bylo +2-3...takže neztrácejte naději, ještě zkoušejte testy a pokud MS nedorazí tak k dr na vyvolání ..ta by případné těhu jen podpořila a aspoň budete vědět na čem jste 😉 ..držím pěsti, ať to dopadne jak si přejete 😉

misticka92
16. led 2018

@galikl děkuji mockrát,mozna si skocim uz zitra k doktorovi

biedronca
16. led 2018

@misticka92 co digital, zkousela jsi?

biedronca
16. led 2018

co digital, zkousela jsi?

@jirinkavavruskova

priefi
17. led 2018

Pokud jsi nespinila, je to na dobre ceste. Bylo by dobre zkontrolovat, zda duch nasledujici dny zesiluje na plnohodnotnou carku. To ze tam je duch, znamena, ze je oplodnene vajicko. Drzim pesti, aby se vajicko chytlo a ms uz neprisla

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru