Zdravím je tu někdo kdo neměl žádné příznaky?? Mam po druhém Let první nevyšel. Testovat nechci při prvním jsem měla dvanáctý den ducha a 14 nic a krev taky nic. Bylo to asi o to větší zklamání. Takže teď jsem řekla až krev i když je to těžké ještě že je tu nemám. Jediné co cítím je občas břicho a bolest v kříži. V tomto počasí nemohu ani na procházku tak už mi z toho trochu hrabě 🤷
@katezina11 děkuji za odpověď už mi z toho asi hrabe moc by jsme si to přáli. Dlouho mi i trvalo než jsem se na to vůbec připravila na ten proces ivf. To první zklamání bylo velké pořád přemýšlím jestli jsem něco neudělala špatně. Vím že je spousta holek a žen co to mají až na několikátý pokus. Jen jsem asi potřebovala slyšet že nějaká naděje je děkuji ☺️
Já obě těhotenství měla zcela bezpříznakové a jedno taky po IVF. Měla jsem prodlouženou kultivaci a 11 den byla slabá čárka.
@uzivatelkapetra já měla taky pětidenní, ale po prvním KET jsem měla slabou čárku dvanáctý den tak jsem měla radost. No a 14 den nic a krev taky nic tak jsem teď řekla bez testů. Tak aspoň mám naději všude čtu jak je bolí břicho a prsa je jim zlé atd a já ani ťuk.
@mariankamarianka nemela jsem nic kdyby mi casem neporostlo brisko tak bych ani netusila
@andreacantu děkuji ☺️ no už se to krátí ve čtvrtek jdu na krev tak uvidíme jak to dopadne. Zítra bych měla dostat ms, ale minule ms přišla až po vysazení léku. Od rána mám, ale takové ty klasické příznaky jak kdyby ms měla dorazit.
@mariankamarianka netrap si hlavu dej si neco dobreho k jidlu treba bezte s manzelem na prochazku a veceri a opust myslenky bude to tak jak to ma byt 👶🏻🍀
@andreacantu děkuji ☺️
Jasně, já jsem v sedmén měsíci a žádné příznaky nemám. Nejhůřbmi bylo ve třetím měsíci ...nechutenství, motání hlavy.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mariankamarianka Mne začali príznaky až medzi 8-9tt, dovtedy vôbec nič