icon

Fotky těhotenských testů. Jak silné byly obrysy duchů?

8. pro 2022

Ahojda holky, moc prosím, pošlete nějaké fotky vašich 👻 10DPO… a jak to postupně sílilo? Děkuji. 🙂

betthany
8. pro 2022

U me takto 😀

jana_001
9. pro 2022

@betthany testovala jsi vždy z ranní moči?

betthany
9. pro 2022

@jana_001 vůbec ne 😊 spis patřím k těm co mely silnejsi čárku odpoledne nebo večer 😅 jen první a předposlední jsou dělaný ráno, 10DPO je dělaný odpoledne a 11DPO dopoledne 🙂

maria2023
13. pro 2022

7DPO takto vyšiel dnes test🫣

maria2023
13. pro 2022

@betthany 🥰krása 🙏🏻🍀

teenyel
14. pro 2022

@betthany krasa. Ja si rikala, ze jeste testovat nebudu, jeste vydrzim...no a jak to tak byva, nevydrzela. Vcera pokles BT, dnes vzestup, 8DPO a me to nedalo. Test jsem delala v poledne a vypada asi jako ten 1. na fotce. Tak ted doufam, ze zitra teplota pujde treba jeste o kousek vys a skoro neviditelny duch zesili 😇 u dcerky jsem to mela tenkrat take tak a take od 8DPO, jen pokles a nasledny vzestuo byl o den drive. Tak porovnavam s tim 🙂

betthany
15. pro 2022

@teenyel ja jsem tedy ten svůj první považovala za negativní, nic jsem na něm neviděla 🙈😀

teenyel
15. pro 2022

@betthany no ja u prvniho tehotenstvi taky, ale z nejakeho divneho duvodu, ktery sama nechapu, jsem si ho nechala. A kdyz jsem si pak fotila, jak testy silily, tak jsem na nej narazila zpetne 😁
Jinak dnes teplota o 0,1 dolu, ale to se mi stalo i u dcerky a stoupla znovu po dalsich 2 dnech, tak se uvidi, co to ukaze dalsi dny. Test stejny jako vcera, ale rika se, ze to jde obden, takze taky nedelam zavery. Zase kdyz porovnam s dcerkou, tak 10.DPO jsem byla na krvi a byla 55,5. Takze casu dost a porad doufam. Obvykle me trapi bolesti bricha az v den, co prijde MS, predtim nikdy, ale od vcerejsiho vecera a cely dnesek takove pobolivani, ktere v ruzne intenzite citim takrka porad. Intuice mi rika, ze se vazne neco deje, protoze tohle u me neni bezne. Ale stejne nemam moc ovlivnit, jak to dopadne, tak se nechci nervovat. 🙂

teenyel
17. led 2023

Tak taky prikladam aktualni stav. Ale tedy to, co mi dnes (12DPO, 3 dny do MS) ukazuje Dr.Max mi Mamatest ukazal uz 10DPO vecer. Jinak 10DPO vecer pozitivni ClearBlue, ukazal 1-2 tydny.

betthany
17. led 2023

@teenyel tak to vypadá moc dobře, potichu gratuluji.😍

teenyel
17. led 2023

@betthany dekuji, snad bude vse v poradku 🙂