Holky, už včera 9DPO jsem měla pozitivní digitální test, čárky asi taky sílí. Ovulace byla 16 DC a zbývá mi 5 dní do MS. Může ještě odejít s MS i když sílí?
Ano. Může odejít, proto se má testovat v den MS. Je to buď a nebo, a nijak to bohužel neovlivníš. Držím palce ať je to v pořádku 🌸
@crazynaa je to 50:50 ale musíš věřit že to oba zvládnete . Já to znám sama neboj ale zkus nebýt ve stresu. Držím palce ❤️
Začátky jsou opravdu buď a nebo. Mě taky sílily testy, vše vypadalo v pohodě. Jenže ono nebylo a diagnóza - anembryomola. Spousta žen se i potýká se zamlklým těhotenstvím, jen se o tom příliš nemluví. První trimestr je takové "kritické" období.
Nechci tě strašit, jen je to realita... Pozitivní test neznamená prosperující těhotenství. Stát se může kdykoli a cokoli.
Ale teď se tím nestresuj a raduj se z těhotenství. Přeji hodně štěstí.🍀
@petra199 Těhotenský test se dělá v den očekávané menstruace, nejlépe po vynechání. Má se dělat vždy stejná značka testu a to z ranní moči, protože odpoledne už bývá moč naředěná. Obden jde dobře vidět, když je prosperující těhotenství, že testy sílí.
A k doktorce je nejlepší až nějaký ten 8. týden, dřív to nemá smysl, pokud nejsou nějaké problémy.
@hennrietta a je to pozitivny ?
@petra199 Pozitivní úplně není, spíš duch. Proto doporučuju udělat test za 2 - 3 dny. To už by byl pozitivní, kdyby to bylo ok.
Na začátku je to buď a nebo. Takže se může ještě rozjet menstruace a jednat se o biochemické těhotenství.
Ale je fakt hloupost dělat test několikrát během dne. Tím si nepomůžeš.
@hennrietta dobře děkuji
@hennrietta dělala jsem si po dvou dnech jak jste psala co myslite ?
@petra199 podľa mna je krásne vidieť rozdiel 🙂
@katezina11 Jo je to silnější zítra mám jít na prohlídku k doktorce tak ji to ukazu a nechám si vzít krev
@petra199 Test silnější je. Ale jestli se jedná o prosperující těhotenství ukáže čas.
@hennrietta mě přijde ze už to není duch ale čárka
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Stať sa môže kedykoľvek čokoľvek, nie len v začiatkoch. Netreba na to myslieť. Dôveruj drobčekovi že to zvládnete do úspešného konca ❤️ držím palce!