10. DPO. Co myslíte?

crazynaa
23. říj 2024

Holky, už včera 9DPO jsem měla pozitivní digitální test, čárky asi taky sílí. Ovulace byla 16 DC a zbývá mi 5 dní do MS. Může ještě odejít s MS i když sílí?

katezina11
23. říj 2024

Stať sa môže kedykoľvek čokoľvek, nie len v začiatkoch. Netreba na to myslieť. Dôveruj drobčekovi že to zvládnete do úspešného konca ❤️ držím palce!

lociloci
23. říj 2024

Ano. Může odejít, proto se má testovat v den MS. Je to buď a nebo, a nijak to bohužel neovlivníš. Držím palce ať je to v pořádku 🌸

vlasta1981
24. říj 2024

@crazynaa je to 50:50 ale musíš věřit že to oba zvládnete . Já to znám sama neboj ale zkus nebýt ve stresu. Držím palce ❤️

hennrietta
24. říj 2024

Začátky jsou opravdu buď a nebo. Mě taky sílily testy, vše vypadalo v pohodě. Jenže ono nebylo a diagnóza - anembryomola. Spousta žen se i potýká se zamlklým těhotenstvím, jen se o tom příliš nemluví. První trimestr je takové "kritické" období.
Nechci tě strašit, jen je to realita... Pozitivní test neznamená prosperující těhotenství. Stát se může kdykoli a cokoli.
Ale teď se tím nestresuj a raduj se z těhotenství. Přeji hodně štěstí.🍀

lencaa11
24. říj 2024

@crazynaa na začátku je to buď a nebo bohužel může to blbě dopadnou nebo taky ne záleží jak se to bude vše dařit ..

baruv01
Autor odpověď smazal
Zobraz
drtatko4
24. říj 2024

@crazynaa nemysli na to nejhorší 🍀 hodně držím palce. a předtím se ti už něco takového stalo když se toho tak obáváš?

petra199
29. říj 2024

Dobrý večer chtěla jsem se zeptat dělala jsem si je dneska co jsem vstala a chtěla bych vědět jestli je to pozitivní a pak jsem si dělala odpoledne a nic bylo to hodně slabý tak nevím co s tím psala jsem moji doktorce ale zatím se neozvala tak bych byla rada kdyby jste mi poradili

hennrietta
29. říj 2024

@petra199 Těhotenský test se dělá v den očekávané menstruace, nejlépe po vynechání. Má se dělat vždy stejná značka testu a to z ranní moči, protože odpoledne už bývá moč naředěná. Obden jde dobře vidět, když je prosperující těhotenství, že testy sílí.
A k doktorce je nejlepší až nějaký ten 8. týden, dřív to nemá smysl, pokud nejsou nějaké problémy.

petra199
29. říj 2024

@hennrietta a je to pozitivny ?

hennrietta
29. říj 2024

@petra199 Pozitivní úplně není, spíš duch. Proto doporučuju udělat test za 2 - 3 dny. To už by byl pozitivní, kdyby to bylo ok.
Na začátku je to buď a nebo. Takže se může ještě rozjet menstruace a jednat se o biochemické těhotenství.
Ale je fakt hloupost dělat test několikrát během dne. Tím si nepomůžeš.

petra199
29. říj 2024

@hennrietta dobře děkuji

venfulka
31. říj 2024

Ahoj holky ,chtěla jsem se zeptat ovulace byla 20DC dnes jsem 30dc ,test negativní ,menstruace nedorazila …ale zkusila jsem ovulacni test ,který mi taky vysel u těhotenství ..co si o tom myslíte ?

petra199
Autor odpověď smazal
Zobraz
petra199
31. říj 2024

@hennrietta dělala jsem si po dvou dnech jak jste psala co myslite ?

lencaa11
31. říj 2024

@petra199 je to docela slabe šla bych na krev

petra199
31. říj 2024

@lencaa11 dobře děkuji

katezina11
31. říj 2024

@petra199 podľa mna je krásne vidieť rozdiel 🙂

petra199
31. říj 2024

@katezina11 Jo je to silnější zítra mám jít na prohlídku k doktorce tak ji to ukazu a nechám si vzít krev

hennrietta
31. říj 2024

@petra199 Test silnější je. Ale jestli se jedná o prosperující těhotenství ukáže čas.

petra199
31. říj 2024

@hennrietta mě přijde ze už to není duch ale čárka

petra199
5. lis 2024

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru