10. DPO a test negativní. Je ještě naděje?

no_title
1. dub 2016

Ahoj holky,
tento cyklus jsem měla s Clostilbegytem a Pregnylem, dozrály 2 vajíčka, nyní jsem 10 DPO. Ráno jsem si dělala test, manžel má totiž narozeniny, chtěla jsem mu udělat radost, i když se mělo testovat až 14. den a bohužel byl sněhobílý...
Vím, že je asi brzo... ale dnes jsem potkala holku, co měla ovu ve stejný den jako já a test už má pozitivní. Přiznám se, že každý měsíc snažení je pro mě víc a víc náročný. Tolik testů, tolikrát jsem měla naději když jsem čekala na výsledek a tolikrát jsem se zklamala ☹. Tento cyklus byl jiný. Jednak jsem věděla, že ovu proběhla, ale i moje intuice mi říkala, že už to vyšlo. Strašně mi začaly vadit kalhoty s knoflíkem (tlačilo mě to do břicha), začala jsem mnohem víc jíst a už od pondělka mám žaludek na vodě po ránu (dneska je mi už zcela adekvátně špatně, takže se to stupňuje). Ale otázka je, jestli si to jen nevsugerovávám... Myslíte, že je ještě naděje, že to vyjde?
Holky a ještě jedna věc, věřím, že je nás tady hodně takových. Jak to zvládáte, když už děláte padesátý test a zase je negativní? Taky to vždycky obrečíte?

andelka
1. dub 2016

Je naděje. Taky jsem zkoušela moc brzo, a bílo. A pak 13DPO //. Vydrž.

bajana
1. dub 2016

@no_title úplne zbytočne testuješ tak skoro...ani jedna verzia testu v tomto štádiu nie je definitívna-aj po pozitívnom teste môže prísť MS a je po radosti....takže trpezlivosť a testovať až o týždeň

monishkam
1. dub 2016

Ja jsem tento cyklus uz druhy s clostilem a pregnylem, pichnuty minule utery, takze dnes cca 8DPO. Minuly cyklus jsem byla presvedcena ze to vyslo a tt negativni, ms prisla. Dnes na tt slabouliiinky duch, jen po nahnuti, ale nemam zadne priznaky a vim ze to nevyslo. Mam hroznou depku, ale vim ze se to na zacatku dalsiho cyklu trochu spravi. Nekdy k nam to mimco dojde 🙂

andelka
1. dub 2016

Já jsem teda 13DPO testovala proto, že mám LF 12 dní, takže to už bylo v době, kdy MS měla přijít a nepřišla. Úplně jasné // bývají tak 16DPO. Ale v těch raných stádiích se může stát, že i po // MS přijde, že se to neudrží.

no_title
autor
1. dub 2016

@andelka jj vím, do 14 DPO beru Utrograstan, pokud by byl TT negativní, tak vysazuji, pokud bude pozitivní, tak se musí nechat, protože bych miminko bez něj neudržela. Jednou jsem už těhu byla, dr. to zjistila když jsem byla na kontrole (jen sliznice a bublinka pokud vím), ale test negativní ☹. Nakonec mimo odešlo s opožděnou MS. Tak asi půjdu v pondělí na krev, to bude jistější, protože je možné, že se HCG do moči ještě nedostane, ale po vysazení Utroše by to nedopadlo dobře, tak jak minule.

monishkam
1. dub 2016

@no_title mám to stejny, jen duphaston do nedele, kdyz by byl tt pozitivni, musela bych si jet pro dalsi na udrzeni.

thalia
1. dub 2016

@no_title proto jsem testy nikdy nedělala, bohatě stačilo obrečet ms... (na první jsme čekali 7 let). Jinak u druhého jsem 10 dpo měla teprve uhnízdění a začátek slabé ms (obrečeno 🙂), takže test by byl stopro negativní.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru