10 dní zpožděná menstruace, test negativní

nov.tere
20. srp 2014

Ahoj, je to spíš možná dotaz ale ráda bych o tom diskutovala a věděla co a jak dál. Takže jsem dnes 41den od prvního dne poslední MS. Která proběhla v 11.7-15.7. Čili mám nějakých 10dní zpoždění plus mínus 2dny. Test zatím negativní, v neděli to bude 45 dní od prvního dne poslední MS. Vím že kalkulačkám na netu se nedá nijak věřit ale dle několika těchto kalkulaček bych měla být cca 5+5. Co dělat krom lékaře který má dovču a k jiným nemám důvěru neboť už jsem pár problému měla a nikdo nedokázal přesně nebo aspoň přibližně říct co mi je až nynější doktor. Poslední týden jsem náladová a je mi stále zima. Kdy by jste radili udělat další test a stalo se to některé z vás? Předem děkuji všem diskutujicím že budou slušné a nebudou se hádat.

madulinka
20. srp 2014

no, asi bych počkala, až se tvůj gyn.dr. vrátí z dovolené. Nic jiného nezbývá.. už je to celkem dlouho, na testu by to asi mohlo být vidět. každopádně dr. udělá test z krve a bude jasno... pokud tam mimi je, neztratí se...pokud není, dr.zjistí nejlíp, čím to je..

nov.tere
autor
20. srp 2014

Děkuji, vím že bych měla něco o tom vědět ale první dítko bylo neplánované a navíc jsem otěhotněla v 18letech. A zjistila jsem těhotenství až v 9 týdnu těhu.

blondynka400
20. srp 2014

@nov.tere za mne buď anovulační cykus a nebo se ti posunula ovulka. Že by jsi byla těhotná skoro na konci 6 týdne a těhu test negativní tomu moc nevěřím... Jestli chceš mít jistotu, jdi do nějaké laborky a nech si nabrat hcg, když si to zaplatíš (nevyjde to o tolik dráž než testy v lékárně), uděají ti to všude.

nov.tere
autor
20. srp 2014

@blondynka400 : díky za radu zkusím to.

teenyel
20. srp 2014

@nov.tere jak rika blondynka400, jakakoliv laborka, stoji to kolem 250,-Kc 😉

sarkad2856
20. srp 2014

@nov.tere Ano zašla bych si na krev i bez doktora, pokud tam není.Je pravda že si to musíš zaplatit,a le zjistí to i z ranného tehotenství kdy test nic ještě nemusí nic ukázat 😉

gosa22
20. srp 2014

jeví se mi to jako prodloužený cyklus...já to absolvovala už několikrát 😒

snezenka123
21. srp 2014

@nov.tere ahojky,vím,co prožíváš..já mám menstruaci pravidelnou...víc jak týden jsem měla testy z krve negativní...píchnul mi pak injekci na vyvolání,a až skoro 3 týdny po vynechání pozitivní těhu test z krve. Zkusila bych taky zajít na tu krev a nebo počkat na dr,až se vrátí z dovolené.Držím palce 😵

nov.tere
autor
21. srp 2014

@snezenka123 díky ten týden a kousek mě asi nezabije když počkám. Do toho jsem asi chytla virózu nebo něco a od dneška ležím s teplotou.

snezenka123
21. srp 2014

@nov.tere tak paralen,ten v těhu neuškodí,brzké uzdravení a at ti to dobře dopadne 😵

nov.tere
autor
24. srp 2014

Tak jsem měla obrovské zpoždění. A dnes jsem to dostala. Tak holky děkuju za rady.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru