Ahoj holky potřebuju poradit,čekám dítě a asi že zůstanu sama malým tudíš, přítele neuvedu jako otce.Urazil se a úplně mě ignoruje .Nebudu mít kde bydlet a nemůžu spoléhat na rodinu ani přátelé.Měli jsme jít bydlet spolu.Na jaké úřady se můžu obrátit ?Jsem zoufalá.Diky za pomoc
Pokavad je to.fakt blbe tak ho opravdu neuvadej.ono pripadne dedictvi mohou byt i dluhy. A alimenty no nez se hadat ats. Jinak zajdi na socku atd. Vse ti reknou
Bydliště trvalé mám teď u babičky a dědy na ten obecní úřad mě ale taky nepřihlásí vždy ne?
Zajdete na socku a taky treba na Charitu, nebo Diakonii, oni maji domovy pro matky v tisni, a socialni poradenstvi a vetsinou i lepsi pristup nez na urade.Cesta urcite bude, nenechte se odbyt ! 🙂
děkuji za radu ,musím najít kde je nějaká charita
Zajdi na socialku a tam se porad ,reknou ti na co mas a nemas narok.Kde ted bydlis,casto se pocitaji do davek prijmy vsechmclenu domacnosti ...tak at kvuli tomu ,ze jsi prihlasena u rodicu,kteri normalne pracuji netratis ,to se radsi prihlas na obecni urad.A proc neuvedes pritele jako otce....nechces mu dite pujcovat nebo by delal problemy?Vis ze tim prijdes o alimenty,pripadne dite o dedictvi... .