Výzva pro osamocené mamky 🙂 Dovolená na horách

elu
31. pro 2015

Holky, tak jsem si říkala, nejel by s náma někdo na hory...Jsem to jo já 36 let, dcera 5 let a syn 3 měsíce...už mě nebaví čekat, jestli se náš tata rozhoupe a po pravdě, už bych s nim asi nejela., dokáže zkazit každou zábavu, morous jeden....tak co přídá se někdo 🙂...v mem okolí mám samé skvěle fungujicí páry co by bez sebe neudělaly ani ranu, tak se ptám zde 🙂))

hi.terry
19. únor 2016

Ahoj, já bych jela hned, ale ještě pár týdnu potrvá než budu mamina 🙂

maraida
11. bře 2016

Ahoj,tak hory se už asi nestíhají,ale kdybys chtěla ještě někdy někam dej vědět.Mám dceru 4 roky.

hi.terry
14. bře 2016

Ted už asi do porodu nezvládám. Maličky si usmyslil pozlobit mamku taťku i doktora. Ale do budoucna moc ráda s vámi někam vyrazíme.

berdanka
24. bře 2016

@maraida Ahoj, já bych také ráda někam vyrazila, jsem sama s dcerou 6 let, jsem starší a nemám žádné kamarádky s menšími dětmi.

maraida
24. bře 2016

@berdanka ahoj.A odkud jsi?

elu
autor
24. bře 2016

Holky, tak my nakonec byli na horách i s tím tátou a nikdy víc...☹

maraida
24. bře 2016

@elu já s manželem a s dcerou jezdím 2x ročně,v létě k moři a v zimě do termálů. Jinak jezdíme dámské jízdy jen s dětma. To si to užiješ úplně jinak,nikdo neprudí... 😀

ivetka7686
24. bře 2016

@elu to je az tak spatne? 😐

berdanka
25. bře 2016

@maraida Ahoj já jsem z Tábora.

maraida
25. bře 2016

@berdanka jé,Tábor...tam mám v plánu taky menší pobyt,tak 4-5 dní.
Tak můžeme něco vymyslet. Nevím jak malá,jestli ti už chodí do školy a ty do práce?
Jaké máš o pobytu představy?

berdanka
25. bře 2016

@maraida Dcera půjde v září do 1. třídy, já jsem OSVČ, časově se můžu přizpůsobit podle potřeby. Máme rádi přírodu, zvířátka, kolo, les, vlastně všechno jsme celkem sportovní a přizpůsobiví.

maraida
25. bře 2016

@berdanka napíšu ti sz