Dobrý večer, rozešli jsme se s přítelem. Chci péči i výživné hned vyřešit soudní cestou. Dohodu mi nechce podepsat ikdyž s částkou souhlasí. Máme 1,5 dítě. Kolik bych měla od něj dostat? Zajímá mě jak soud bude řešit to, že je evidovaný na úp. Ještě 2 měsíce bude mít podporu. Ale pracuje. Dostává peníze na ruku. Pracuje každý den, výplaty jsou slušné. Mám to říct u soudu? Nebo jak by jste postupovaly?
Aha, ja mam rodičák 7000, bydlet budem u rodiču. Ale budeme jim přispívat. A na soud jit se zadosti i se sepsanymi naklady co malá potrebuje?
Co vse k te zadosti? I rodny list kopii?
@tete20 rekla bych to... otazka jak se k tomu postavi soudce... a taky zalezi jestli mas nejaky prijem ty, zda bydlis sama nebo u rodicu atd... muj byvaly ma minimalni prijem ofiko a k tomu asi doooost na ruku (koupil treba dceri sluchatka za 4tisice)... ale vzhledem k tomu, ze ja jsem mela slusny prijem tak soudce nejaky vedlejsak nezajimaly a na triletou mi dal 2tisice... po nastupu do skoly to zvysil na 3tisice... a vic ani tuk.. kdyz jsem se ozvala, ze jsem tehotna, na neschopence, s vidinou jen materske tak se me soudce vysmal, ze se posuzuje prijem meho druheho manzela, ktery nas ma zivit...