Nový partner. Je šance najít toho pravého?

2. led 2023

Podařilo se vám na podruhé najít tu pravou lásku?
Jak dlouho jste hledali, a jak přijal vaše děti?
Já jsem mladá máma (24) mám dvě děti. Holky 5 a 2a půl let. Chtěla bych chlapa, který by měl rád mě a moje děti. Byl na nás hodný. Ale po pravdě se trochu bojím nového vztahu.. A ani nevím jak hledat.
Prvního chlapa jsem měla od základní školy a byl to jediný chlap, kterého jsem měla fakt ráda..

zet83
2. led 2023

Přijde... jakmile přestaneš "hledat a čekat, kde se ten pravý objeví" 😉 A podařilo. Rozhodně tu mnohem lepší, než byli před.. Hlavně nečekaně.

andelka
2. led 2023

Podařilo. Ve 30 jsem se rozvedla, děti 2 a 4 roky. V 35 jsem se znova vdávala, těhotná. Už to bude 5 let a jsme spokojení. Ale nehledala jsem nikoho nového, taky kde, že, na RD. Dali jsme se dokupy se starou láskou,ze SŠ. Takže jsem to měla asi snazší, nemusela jsem čekat,co se z nového objevu vyklube a získávat důvěru a tak. Jsi mladinká, ten správný chlap se najde.

konidana
2. led 2023

Svobodný kamarád v letech si teď na silvestra přivedl svoji lásku "ze sekáče". Rozvedenou paní (nebo samoživiletku?) co má dceru 10let. Už jsou spolu rok a zatím dobrý. Kámoš ve velkym začal kvůli ní renovovat barák/vybavení, takže vážný, a zatím dobrý.

tinaprofi
2. led 2023

Bavime se tady realne o veku 24? 🙂))) OK...
Odpoved zni ano, najde jich pravdepodobne asi jeste 10... Uzivej zivota, cau 🙂)

limali
2. led 2023

Určite. Kamarát si tak náhodne našiel ženskú s troma deťmi. Nedávno sa im narodilo spoločné štvrté. Láska jak hrom, deti ho milujú. 😊

jjasmina
2. led 2023

tak ve 24 letech jich muže bejt ještě 10, já našla třeba až ve 36 letech, první svatba, díte..

bertik20
2. led 2023

Po rozchodu v 37 (manželství 15 let) jsem potkala úžasného chlapa. Jsme 4 roky manželé a spolu máme prcka 2 roky. Vše je možné, jen neztrácet naději, máš celý život před sebou

marianarem
2. led 2023

Kolegovu dceru nechal chlap do prichode z porodnice s tretim dietatom. Dve starsie boli este skolkarky. Aktivne myslim, ze nikoho nehladala, mala co robit, ale o nejaky rok sa dala dokopy s rozvedenym kolegom z jej prace. Ten ziadne deti nemal a tym jej trom sa velmi potesil..Uz su spolu dost dlho, zobrali sa, maju vela spolocnych zaujmov, deti su tiez spokojne. Celkovo sa k nej ovela viac hodi ako ten prvy muz.

gabu6
3. led 2023

Musí se do toho chlapa "zakoukat" všichni, takže ne jen ty, ale i děti musí být s tím chlapem v pohodě.
Měla jsem to stejně, s jedním dítětem jsem hledala chlapa. Našla jsem 🥰 .. já i syn tehdy 1,5roku jsme se do něj zakoukali ..
Já jsem se sním sešla na nový rok na ohňostroj chvilku jsme si povídali a pak koukali na ohňostroj a i potom jsme si dlouho povídali. Věděl ze seznamky, že mám dítě.
Takže jsem navrhla , že hned druhý den můžeme jít na procházku i se synem. A to byl zlomový okamžik - dítě se může stydět i takhle malé , ale syn ne. Syn hned komunikoval a podávali si mezi sebou bonbónky a celkově všechno bylo fajn , žádný růžový brýle.
A už je to 7let co jsme spolu , synovi je už 8,5let a dceři je 5,5let .. manželé jsem hned po narození dcery tudíž už je to 5let a 3měsíce 🥰

zacatecnik123
3. led 2024

Ahoj, a odkud jsi?

skororozvedena
3. led 2024

Hele, furt lepší ve 24 než ve 42, ne? 😉 ale i tak neztrácím naději...