Tak a je tu konec příběhu.. Přítel se má do 2 týdnů vystěhovat. Zatím dělá akorád nashvály, bohužel pokud bude odmítat se vystěhovat, budu to muset řešit právní cestou, pronájem je psaný na mě. Už se těším až budu mít klid, jeho neustále narážky atd mě deptají..Ale i se bojím po večerech samoty. Bohužel nemám nikoho kdo mi dcerku na chvíli pohlídal, takže případné nějaké vztahy budou také složité.. jak jste to zvládaly i finančně?
jsem rozvedená, sama se synem od jeho 5ti měsíců. Když měl 1/2 roku nastoupila jsem na 3 dny v týdnu zpátky do práce, hlídání si platila. Bylo to těžké, nebudu lhát, ale zvládla jsem to a zvládám. Nikdy jsem nepobírala ani žádné dávky, přídavky.......na ty jsem nedosáhla. Zvládneš to taky ..neboj.
@luzca11 Zvladnes 🙂 Ja odchazela, když male byly 2 roky. Na krku dluh za ex (mel 6 nul...), soudy o dite, 5 let jsem byla v bankrotu a fakt krize, ale dalo se ... Každý zvladne vic, nez si mysli.
Mne casem zacala samota natolik vyhovovat, ze se spis bojim, jestli nekdy budu vůbec ještě chtit klasickou rodinu... 😝
Ja som sama s 3 rocnym syncekom od maja. Vztah s ex uz nestal za vela a tak som ho poslala z domu. Tiez som mala obavy, ako to budem zvladat. Rodicov mam velmi daleko a tych par kamaratok, co tu mam, maju svoje rodiny. Ale ide nam to dobre - zvladame to. Musis byt silna a mysliet na to, ze to robis pre svoje dobro a dobro dietatka. Drzim palce
Zdravím, zustala jsem sama s dvema detmi a treti je na ceste...Nikdy jsem tri deti nechtela ale stalo se. Bylo těžké uživit dvě natož potom tři. Nevim co bude až se narodi snad to nějak finančně zvládnu..Budu muset nic jiného mi nezbývá,že. Už teď běhám po brigádách. Jedno vím ale určitě, že už zádný muž mi už pres práh bytu nepřekročí! Udělat děti to jo ale pak se starat to ne.
Zvládá to 50 % rozvedených žen s dětmi 😉