Ahoj holky, jdu si pro radu, útěchu. Mám doma 18 měsíční holčičku a jsem v 15tt. Před měsícem jsem se dozvěděla že přítel začal brát drogy. Vyhodíla jsem ho, pořád brečím a jsem na dně. Absolutně nevím co mám dělat. Co je vše potřeba si vyřídit, když jsem a zůstanu na děti sama? Beru jen rodicak, chtěla jsem jít na brigádu ale jako těhotnou mě nikde nevezmou. Budu moc ráda za nějaký rady a zkušenosti, kdo je sám. Nebo kdo zažíval neco podobnýho.
@krista25
jeste alimenty od chlapa
@paja_
gratuluju k rozhodnuti chlapa vyhodit,vetsina zenskych tu odvahu bohuzel nenajde :(
@zelenaesmolda na ty jsem zapomela.
@krista25 od drogove zavisleho neuvidis ani korunu co se tyce alimentu spis si pohlidej at v byte nema TP
Prispevek na bydleni, hmotna nouze atp. Jdi na urad, poradi ti. Drzim palce. Co bere za drogy a jak casto je zacal brat. Kokes? Piko? Praci jeste ma?
@marcicek84
tak pokud pracuje tak mu to bude zamestnavatel strhavat ze mzdy
Nemám žádnou radu, jen je mi to moc líto. Drž se. V těchto chvílích je nejlepší se obrátit na rodinu, kamarády. Často pomohou i když to vůbec nečekáš.
Bože, to jsou někdy osudy. Přeju mnoho sil. Snad narazíš na sociálce na "normální" ženskou, co poradí všechny možnosti a bude nápomocná.
Hodně sil, buď statečná pro malou princeznu a pro fazolku v bříšku 🍀
@paja_ brigádi bych nevzdávala. Na DPP se těhotné berou normálně, k ničemu to zaměstnavatele nezavazuje. Navíc v 15 tt to stejně není skoro vidět a ty nejsi povinná něco podobného říkat.
@zelenaesmolda drogove zavisli moc dlouho pracovat nebudou
@paja_ Pokud máš v bytě trvale bydliště a on ne můžeš si zažádat o příspěvek na bydlení,pak je ještě nějaká hmotná nouze,přídavky ještě jsou. Vyhledej si na internetu co je k tomu potřeba. Já jen vím že to je. Nemám ani jedno 😊.