Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemá skušenosti s náhradní babičkou.Hledáme s kluky hodnou babičku má rodina je moc daleko a s přítelem jsem se dnes rozešla a klukum babička chybí. ☹
Ahoj,taky nějakou babičku sháním.Nevíte o nějaký? 🙂 Písněte mi na mejla,když o nějaký budete vědět,ju?Papa
Zdravím všecky mamky, které hledají náhradní babičku- jsem zdravotní sestra pracovala jsem v jeslích a hledám dítko, které bych mohla dlouhodobě hlídat. Pro špitál jsem prý již stará a jsem v částečném inv. důchodu. a děti by mě snad z mých chmurů nabily energií. kdo by měl zájem, volejte na tel. 604 908 555. Aja
Jsem ze dvora kralove nad labem atraktivní duchodkyně sice mam sve vnucky šikulky ale us chodi do skoly,ta starsi chodí do sedme a ta mladsí do prvni,rada bych pohlidala dítka mam deti moc rada.Mohu třeba pohlidat cely den,muj telefon:733521568
ahoj všem, také jsem už hledala osůbku, co si na nás udělá čas a to nejen kvůli výplatě, ale kdyby přirostla k nám i my k ní... docela to trvalo najít nějaké odkazy, moc toho na netu není, ale snad to někomu pomůže: http://zlin.olx.cz/nf/hlidani-deti-cat-372/pohl...
@sarka11
@mamina
asi budu za škarohlída, ale....
První píše "vytáhly mě z mých chmurů" - upřímně, někomu takovému bych děti nedala, nebyla bych si jistá vyrovnanou osobností této dámy.
A druhá? Atraktivní důchodkyně? Možná se paní spletla, ale tohle není seznamka, tady o atraktivitu fakt nejde...
Ahojky maminy, zajímalo by mě, jak se komu osvědčila "adoptovaná" babička. U nás to není moc zvykem, jsme malé město, ale už delší dobu o tom uvažuji, ale asi žádná sranda to není...věřit někomu...ale potřebovali by jsme ji jak sůl. I holky by měli z takové osůbky myslím radost....
Zdravím všechny,pokud by jste někdo věděl o hodné babičce..budeme za ní moc rádi...dětem chybí..moje mamka už není ☹ ...manželovo mamka zase není babičkovský typ....mám 3dítka 9,7 a 1leté dítko a hlavně tí starší už po babičce touží.....a já si vzpomínám jak moc to bylo príma babičku mít))))...jsem z okolí českých budějovic....třeba se najdeme....páááá Mája s Vládikem,Karinkou a Laurinkou.
Také bych se nám hodila náhradní babička. Jednu oficiálně máme z projektu Trojlístek v Brně, ale "babičku" jsme od května viděli třikrát. Jinak je pořád na cestách nebo má jiné povinnosti - takže to moc nefunguje. Ale jinak jsem dost bojovala s tím svěřit malého někomu cizímu, staršího jsem dávala na hlídání jen do soukromých školek - ale bylo to fajn. Měla jsem 3x na 2h brigádu, přímo pod oknem jsem měla park, babičku s prckem v parku... když jsem přednášela, tak jsem malýho slyšela, jak venku výská - takže to bylo fajn. Jinak s hlídáním pořád bojuju, svěřit dítko cizímu - z toho mám taky docela strach.
Ja by som tiez potrebovala nahradnu babku ako sol 🙂. Myslienka je to vyborna, len si neviem predstavit realizaciu, ako ju vobec najst a potom zdoverit dieta niekomu koho musim najprv spoznat......Skoda, ze nefunguju nejake projekty an tomto principe.
naše rodina kdysi jednu babičku adoptovala, ale trošku jinak. prostě vedle nás bydlela moc hodná stará paní, která měla děti daleko a spíš dost vyčůrané a tak jsme k ní chodívali a dokonce byla u nás i na vánoce, aby nebyla sama a taky jsme jí nějakou dobu říkali babi...jen tedy pak se přistěhoval povedený synek a babi zchřadla, onemocněla a umřela. (neříkám, že jeho vinou, je to dávno)
my máme oba rodinu velkou, ale všichni jsou tak zaneprázdnění, že nějaké hlídání, navíc pravidelné je skoro sci-fi. jediný, kdo u nás opravdu hlídá (nemyslím tím 10min. při kafi) je moje mamča, které jsme malého svěřili klidně i na víkend a odjeli. ale taky je vytížená a už ne zrovna prototyp zdraví, takže je těžké se domluvit, zkoubit všechny povinnosti a i tak je mi blbé ji zatěžovat a něco po ní chtít...a to vím, že si to oba vždy moc užijí...no nikoho "cizího" si fakt doma neumím představit, když mám problém požádat o pomoc vlastní rodinu.
Ahoj holky, nema nekdo nahodou nejake nove info ohledne shaneni nahradni babicky...? Ja hledam nekoho takoveho v okoli Turnova, nejde mi ani tak o hlidani, jako o to, aby nekdo (jiny nez ja a manzel) stravil nejaky cas s malou, dokazal si s ni pohrat, cist apod. Stacilo by mi treba jeden den v tydnu na 2 hod., proste i malo.
Rodina je daleko nebo zaneprazdnena a kamaradi taktez, ted jsme se sem prestehovali.
Nemate nekdo ciste nahodou tip na nekoho v teto lokalite? Diky, p.
hojda, diky, uz jsem to prohlizela, to prvni je pro Prahu a okoli, druhe Brno, asi na webu uz moc nenajdu, nejlepe pres osobni tip, ale je mi jasne, ze by to musela byt nahoda.. 😒
Ahojky, jeste jsem nasla http://www.hlidacibabicka.cz, to je pro okoli prahy a liberec.kraj, takze bychom tam spadly, ale uprimne receno cena mi prijde trosku vyssi, zvlast na to, ze nehledam uplne hlidani, ale spis nekoho, kdo si prijde s malou trosku pohrat a ja budu doma. Maji 90 kc za hod za pravidelne hlidani ve stejnou dobu nebo 100 za hod +50 Kc za narazove hlidani..tak asi budu stale hledat..
Ráda bych byla někomu ještě platná a hlídala děti jako babička. Nejde mi o výdělek, ale je mi smutno. Měly by i dědečka který je stále vitální a fit. Těšíme se, poraďte nám kde se máme informovat nebo nám dejte tip na koho se obrátit. S PC moc zkušeností nemáme. Je tu jaro a tak bychom braly děti do přírody. Bydlíme kousek od Boskovic.
ahoj, teď jsem narazila na tyhle vzkazy a píši, ráda bych někomu pomohla s dětmi, odkud jsi? Já od Boskovic a mám na hlídání čas a ráda bych pomohla. Jaaro
@jaaro ahoj, my jsme z Tišnova. já chtěla dřív chodit cvičit nebo prostě mezi lidi a nebo na nějakou brigádku a proto jsem řešila hlídání, ale bohužel nic z toho teď není možný. spíš jsme společenští a neradi trajdáme věčně sami. cvičit nějak nemám s kým chodit a sama se nedokopu a přivýdělek jsem zatím taky nenašla.
Milá Andrejko
já jsem z Lysic a moc mi chybí děti, nechceš třebas občas zajet za námi a mít tu třebas někoho, kdo Vás má rád a těší se na Vás?? Slávka
Ahojky, jsem komunikativní babča z Olomouce (Hejčín) je mi 57 let a pracovala jsem v MŠ. Vlastní děti a vnoučata mám, ale jsou trochu daleko a mě tu osobní setkávání s někým blízkým chybí. Samozřejmě je to i o vzájemných sympatiích a podobném pohledu na životní hodnoty... Budu se těšit, Lidka 🙂 tel. 739369391
Ahoj,taky hledám hodnou náhradní babičku v Praze.Stačilo by jednou týdně.Abych si mohla něco obstarat,zacvičit atd.
Babičky máme ale bydlí daleko.
Čtu tady řádky od maminek, které by rády našly náhradní babičku. Já zase zatím marně toužím po vnoučátku, a proto budu ráda, když se ozve maminka, která potřebuje babičku pro svoji holčičku nebo chlapce. Je mi 53 let, jsem nekuřačka, malé děti mám moc ráda. Ochotně a spolehlivě pohlídám, budu jezdit s kočákem na vycházky atp. Jestli máte zájem, napište. 😵
Najdeme Tě?? Zdravím všechny potencionální babičky a dědečky🙂. Ráda bych touto cestou navázala kontakt se starší dámou, třeba i s pánem, se kterými bych ráda se svou téměř osmiletou dcerkou navázala bližší vztah. Chybí nám babička, která občas poradí, pohladí a někdy třeba i pohlídá..a chybí nám i dědeček, který by si s dcerkou hrál a skotačil..Jsme s dcerkou samotné a tak nám bývá smutno:( Najdeme Vás? Bydlíme v Praze 9
My jsme také bez hlídacích babiček a dědečků,ale zatím to bez nich zvládáme.A kdyby ne,je tu spousta možností,ale určitě bych si náhr. dědečka nebo babičku nehledala na vlastní pěst-zvlášť,když je to teď samá pedofilie a zneužívání dětí 😒 Ale našla jsem hodně webů,kde nabízí hlídací babičky svoje služby,tak to snad někomu z Vás pomůže 😉 :
www.hlidacibabicka.cz
www.hlidarna.cz/hlidani-deti/nabidka.asp?npid=1377
www.babickanahlidani.cz/
www.facebook.com/HlidaciBabicka?ref=stream
Ahoj slunicko. My náhradní babičku nemáme - máme obě ve stejném městě, kde bydlíme. Ale jedna naše babička už byla (a je) náhradní babičkou mnoha dětem... 😀 Funguje to báječně. Jednomu klučinovi je babičkou už deset let. "Dostala" ho jako šestiměsíční miminko a dneska už je to kluk, co půjde do páté třídy, tuším. Prakticky u ní žije (rodiče jsou Vietnamci, nijak bohatí, živí rodinu ve Vietnamu, kluka si berou domů v neděli večer a v pondělí odpoledne jde ze školy rovnou k ní a je u ní zase až do neděle). Krom toho hlídává další děti, vždycky dlouhodobě, třeba 2 - 3 roky hlídá pravidelně 2 - 3 x týdně nějaké dítko. 🙂 Funguje to, myslím, báječně. Ona je v invalidním důchodu, je klidná, trpělivá, s dětma si rozumí a hlavně je fakt miluje. 🙂 A všechny ty děti jí říkají babi. 😵
Celý to má jedinou chybu - díky tomu nějak nepostrádá muckání se svým jediným skutečným vnukem - naším synem. Za celých 10 měsíců u nás byla 2 x... 😕 Ale což, na to jsi se neptala. Prostě funguje to báječně a babi je u dětí i rodičů oblíbená - respektuje jejich požadavky (stran stravy, oblékání atp.), do ničeho jim nemluví a oni se zdají být také spokojeni. 🙂 Kdyby nebyli, těžko by jí nechávali dítko tolik let, že jo...