Hezký páteční den všem ☀️ Omlouvám se za anonym ale snad to všichni pochopí. Ocitla jsem se v nepříjemné situaci a potřebovala bych poradit,co uvařit hlavně pro dvě děti ve věku 1,5r a 2,5r ( o mě ani tak nejde,já se spokojím s málem). Mám doma špagety,mrkev,brambory krupicku a puding. Je možné z toho něco vymyslet na dva dny pro ty prcky? Za každou radu nebo nápad moc děkuji ❤️☀️
Nevím odkud jsi, ale zkus se obrátit na místní charitu, charity mývají potravinovou banku.
Kdybys měla mléko, můžeš udělat na večeři krupici.
Pokud bydlíš na vesnici, dá se udělat "špenát" z medvědího česneku. Vařením se srazí ta aromatická chuť. Na chleba se dají dát květy sedmikrásek. (10-15 ks za den/ dospělá osoba). Do polévky z brambor a mrkve se dá použít bršlice kozí noha, chuťově je neutrální. Bylinky se mají sbírat na čistém místě v přírodě, ne v prachu u cest, nebo parku. https://www.vegmania.cz/divoke-byliny/
Děkuji za odpovědi. Nějak jsme se s tím poprali,včera ty špagety,na večeři krupička. Dneska zapečené brambory. Byla jsem trochu v šoku,tak jsem se v tom docela placala. Díky moc ☀️
Špagety s mrkvovou omáčkou. Polévku z brambor a mrkve. Maso na mrkvi s bramborem, zapečený brambory.