Prijde mi, ze co jsem tehotna tak pot v podpazi je otresny.....precitlivela na jine vune nejsem, takze v tom to neni.
Ani mi moc nepomahaji deodoranty apod.
Mel jste to taky tak nekdo? Co pomohlo?
V tehotenstvi ne ale po porodu to byla hruza, trvalo to asi 2 mesice... Musela jsem se porad chodit umyvat, protoze jsem smrdela sama sobe. 😀 Nejen, ze jsem se potila (s prominutim) jako to prase ale toho silnyho oderu se mne samotny zvedal kufr... Dikybohu za to, ze se to vratilo do normalu. 🙂
@matysce souhlas, mám to stejně... A po druhém je to ještě výraznější.... Štve mě to, ale asi se s tím nedá nic dělat no 😒
Já jsem se začala poslední dobou taky šíleně potit, ale brutálně moc. Ale je pravda, že po porodu v období šestinedělí jsem se taky šíleně potila a smrděla 😅
já jsem se potila normálně, nejen v těhotenství a pomohl mi driclor, je perfektní 😉 http://poceni.heureka.cz/f:21009:1715089/
Ano a bohužel mi to zůstalo, zmiňovaný Driclor skutečně zamezuje pocení, ale co vím tak v těhotenství se nedoporučuje a moje lékařka mě před ním lehce varovala 😕 , takže ten bych zkoušela až po porodu a ukončení kojení 😉 Ale je to samozřejmě jen můj pohled na věc 😉
Já díky tomu poznala, že jsem těhotná ... hrůza... používala jsem Niveu ... musela jsem změnit na Dove a jsem spokojená ...
@matysce
@onelove
@blondynka400
@dezyre
@snilkova
@anushka111
@seifertina
a ja myslela ze takovy "čuně" jsem jen ja.....tak jste me uklidnily ze je to asi normalni....
Driclor nepomaha a mela jsem z neho vyrazky (pred těhu).
no já se potím o dost více než před těhu a sama sobě "smrdím", ale manžel zas říká, že mu šíleně krásně voním a že je to pro něj jak afrodisiakum... tak já nevím... asi to způsobují ty hormony ;)
Tak já se teda taky víc cítím, co těhotenství, tím horší, špatně jsem se s tím smiřovala, mě se to teda do normálu nevrátilo. ☹
Ahoj, jé a já myslela, že ten můj deodorant do podpaždí už prostě vyčachl... používám ho neustále a stejně se mi zdá, že to vůbec není znát.. .také jsem se začla více potit, hlavně právě v tom podpaždí...
Jinak já teda deodoranty doma nepoužívám, radši si častěji měním tričko. Už tak mám teď nějaké naběhlé žlázy v podpaží, tak se nechci zbytečně dráždit. Sajmozřejmě když někam jdu, nebo jedu nakupovat, tak si deodorant beru 😀
@sim007 během těhotenství jsem se začla víc a víc potit a nezmizlo to ani po porodu. Malý má skoro 4 měsíce a nic. Je to děs, jiné než černé trička jsem nosit nemohla, hned jsem se zpotila a šlo to vidět a mě to vadí ☹ Tak jsem si na doporučení kamarádky, co cvičí koupila driclor, užívám ho asi týden a efekt teda hoooodně velký 🙂 🙂 Sice stojí kolem 200 Kč, ale už se tolik nepotím a nosím veškeré barvičky z šatníku 😀 😀 V těhotenství jsem ho neužívala, nechtěla jsem nijak ,,zasahovat" do změn těla, prostě jsem to musela vydržet 🙂
Taky to mám až po porodu, strašně jsem si smrděla, ale už jsem si asi zvykla 😀 Zvláštní ale je, že můj muž nic takového nepozoruje 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
mě přijde, že se mi pot změnil až po porodu...ne že by byl silnější, ale od té doby prostě "voní" jinak.. 😕