Holky, takovej blbej dotaz..😀 až se za sebe stydím
Jsem ve 3 trimestru a poslední dny jsem fakt protivná, mám nervy ani nevím proč. Vše mi už vadí hlavně i já sama sobě.
No dneska jsme se s přítelem chytli skrz totální blbost a já dostala takovej vztek až hysterák až jsem začla mlátit do skříně a házet věcma, řvát a brečet..😀 teď se tomu směju ale nepoznávám se, udělat toto přitel tak volám rychlou ať ho odvezou na pakárnu.
Myslíte, že to je blížícím se porodem, hormony? Taky pořád blbě spím, jsem pořád doma na neschopence.
Doufám, že to nemá moc vlic na mimčo:/ Měla jste to taky nějaká podobně?😀
@terkezz Já ve 3.trimestru víceméně zas jen brečela, nevím jestli to bylo hormonama nebo tím jak se ke mně lidi chovali... Bála jsem se že moje malá bude neustále vzteklý uplakánek, ale naopak je veselá a usměvavá. Jen teda hodně citlivá, ale nevím jestli za to můžou moje nálady v těhu...
@terkezz jsem také ve třetím a mám to naprosto stejně. Určitě je to hormony. A měla jsem to i po prvním porodu asi tak půl roku, na vině zase bylo nevyspaní. Bylo ho hrozný období. Nesnášela jsem se, záchvaty neukočírovatelnyho vzteku, podráždění, byla jsem hnusná na okolí...... Já, takovéj celoživotní klidas, jsem například, když se mi nedařilo pripasat sedačku s dítětem v autě, nadávala na celý parkoviště a kopala do auta vzteky jako blázen. 😀 nebo jsem jela na nákup jídla a nedařilo se mi vytáhnout vozík, tak jsem tam do něho kopala, mlátila.... No blázen no😀 a včera mi řekl jen tak ze srandy chlap, že už ví , co je od světě nejhorší. Prý těhotná ženská!😀😁😀 ale neboj, přejde to!
Já měla doktora na 14:00, ale přijela jsem na 8:00, samozřejmě mě nevzali. Já jsem brečela jak malá a řvala po partnerovi, ta si o mě přestane myslet, že jsem úplně blbá a neumím se ani podívat do kalendáře na čas, přitom on nic neřekl, vlastně jo, že to nevadí, že půjdeme někam na snídani 😀 no ohromná scéna. Je to normální.
@janinasm boze, to je jako ja. Nesla mi vratit do auta sedacka a ja kopala do auta a byla sprosta jak dlazdic, k tomu jsem.brecela:D chudak syn na to jen koukal, byly mu 2, k tomu novorozene. No a ted uz to manzel snasi potreti:D Dnes zachvat, ze nestiham vcas uvarit obed a deti pujdou spat o pul hodiny pozdeji...
Jinak nechci s nikym mluvit, telefonovat, potkat se a zaroven mi je strasne smutno, manzel me vytaci i dychanim. 3 malych deti do 5 let se fakt desim, spolehala jsem aspon 3 dny v tydnu na skolku, ale to ted nehrozi a fakt se bojim, ze jsme se unahlili.
Normalka pred porodem:D
@pampeliska1313 je pravda, že mám obavy z porodu, začínám mít strach, do toho jak jsme zavrění doma to udělá svoje a já ho mýma obavama nechci zatěžovat když má plnou hlavu práce a dusím to v sobě no.. 😏
@terkezz u mě je to teď hlavně kvůli tomu, že musím mít klidovy režim, takže ležím a jsem zpruzela a radši bych něco dělala a všichni mě chodi ocumovat a co bříško, roste a chceš něco? A nechceš jit za nami? Jo, chci aby mi prestalo tvrdnout bricho, chci jit ven, chci se radovat a chci škrabat záda a masáž!
Myslím, že je to naprosto normální 🙂 Já před 14 dny asi hodinu brečela kvůli tomu, že se mi prověsily provázky u hrášku. Chápejte, hodinu se tam s tím morduju a pak to udělá tohle! 😂 Záchvaty vzteku tak úplně nemám, ale dokážu řešit volovinu půl dne. Třeba to, proč si lidí myslí, že mám špičaté břicho a automaticky tak čekám kluka. Já ho přece špičatě nevidím... Ono jak je člověk zavřenej doma, moc to nepřidává. Jsem od začátku na rizikovém a už je to na palici 🙂
@terkezz Jsem v 32tt a tak jako jsem byla cely tehotenstvi v klidu, zadny hormonalni vykyvy a podobne, tak tedka, cca posledni dva tydny to se mnou mava hodne 😀 Naseru se na partnera a vlastne ani nevim proc 🤷🏼♀️ a drzi se me to klidne celej den. Pak jsem zas jak slunicko.
A obcas samozrejme brecim, protoze uz tedka v 32tt taham bricho, kde mam dvojcata, ktery uz maji dohromady 4kg, takze uz fakt padam na hubu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@terkezz Těhotenství je to pro ženskou vždycky náročný, přestože se na prcka těšíte. Neznámo, nevyspání a nemožnost ventilu udělají svoje. Taky jsem častěji protivná, nebo se rozbrečím a to mi stačí říct hloupost. Minule jsem se rozbrečela, protože jsem při vaření v kuchyni udělala nepořádek a manžel si povzdechl, že se bude dlouho uklízet. Scéna na deset minut.🙂) Prostě potřebujete upustit páru, klidně bych zkusila delší procházky na vzduchu, trochu se tím unavíte a hlava si odpočine.🙂
A osobně si myslím, že je o dost horší v sobě emoce držet.