Ahoj, tuhle diskuzi zakládám pro všechny těhule, které se stejně jako já nedokážou při rozrušení ovládat. Dneska mně vytočil kurýr, co nám dovezl pračku, je fakt, že jakmile si všiml, že jsem v tom, začal se chovat jak mílius, do té doby na mě ječel. Takže u mě šlo veškerý dobrý vychování stranou, začla jsem se klepat, tekly mě ze vzteku slzy a lítaly sprostý slova. Ve finále jsem mu třískla dveřma před nosem. Podle mě si začal, ale štve mě, že se nechám tak snadno vytočit. Jak k tomu přijde chudák miminko...že nejsu jediná?
Jj, to znam. Me taky takhle nastvali 2 chlapy co privezli novou pracku, akorat jsem byla precitlivela, nemela jsem slov a chtelo se mi z toho brecet, uplne me tim chovanim zaskocili. Chovali se povysene, jakoze my jsme chlapi a ja nejaka slepice se kterou muzou jednat jak s hadrem... Fakt smutne. Nesnasim to. Ted jsem zase tehotna, jsem plactiva a obcas na zabiti, takze fakt normalni...
Ahoj ženy, my jsme teď v 8 měsíci a fakt mě vytočí každá kravina 🙂 Teď o víkendu jsem se tak rozčílila, že jsem probrečela celou cestu domů, ale jakmile jsem zapadla do bytu, vztek tu byl znovu a já se ještě vyřvala na manželovi 🙂 No a jak se mi krásně ulevilo... Teď už to vidím s odstupem a s klidnou hlavou, ale v tu chvíli to byla čirá zlost a zoufalství. No šla jsem od tchýně...
Holky, ja jsem rapl i tak a tehu to stupnuje. Hlavne je to o tom, ze je zenska vic unavena a nema dost energie se ovladnout. Nejvic si pamatuju jeden nakup. Stojim ve fronte, pred sebou kocar s rocnim ditetem, v ruce kosik s nakupem a tehu bricho s dvojcatama, osmy mesic. Malej knucel, obejdu kocar, abych mu podala piti. A v tom pan postavi basu piv primo pod muj kocar!!!!! Myslela jsem, ze ho zabiju. Hnusne jsem po nem stekla, at si okamzite sebere ten svuj nakup, ze si asi nestoupnu na lustr. A hadejte, co? Pan mi sdelil, ze bych mohl byt prijemnejsi. Servala ho jeho zena 😉
to máte ještě dobrý, já pořád brečim 😀 jentak ležim v posteli a rozbrečim se, z ničeho nic 😀 😀 😀
mě na jednu všecko okolo dětí a zvířat dojímá a na druhou mě děsně vytáčí lidi.... už se mi nechce ani jezdit na nákup, já sem schopná seřvat důchodce, že parkují na místě určeném pro maminky s kočárkem 😀
Ahoj, nemůže to být všechno spíš podvědomým strachem? Vidím v Tvým pase, že jsi přišla o miminko... to muselo být neuvěřitelně bolestný, příčinu vzteku bych hledala tam ☹ ...?
Já byla hlavně pořád nervózní, že ještě není hotové to a to, není smontovaná postýlka atd. Kolikrát jsem měla výbuchy vzteku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ninikry ne nejsi jedina. 😀 Ja se v prvnim trimestru tak pohadala s manzelem a vztekla jsem se tak, ze jsem si rozflakala displej na notebooku. Pak jsem utekla z domu, sedla do auta s dekou, zaparkovala nekde v lese a ze tam budu spat. To byly nalady! 😅