Hezký den, dnes jsem zjistila že jsem pravděpodobně potřetí těhotná. Máme 3 letého kluka a 7 měsíční holčičku. Tak že by dcera a miminko byli od sebe 16 měsíců. Třetí jsme plánovali ale až tak za 2 roky. Mám z toho hrozný strach, asi bude potřeba sourozenecký kočár? , dceru kojím, jak je to v těhotensvi s kojením? měla jsem v plánu ji kojit minimálně do roka a půl. Měl někdo takhle podobně děti a nezbláznil se z toho?
Gratuluji! Mám mezi dětmi větši rozdíl a občas to opravdu skoro ke zbláznění je. Ale většinu času je to naprostá nádhera, mít tři děti je boží. Synek ti bude jako velký brácha pomáhat a ochraňovat prcky a prcci se budou zbožňovat. O kojení se taky zbytečně neboj, spousta žen kojí celé těhotenství a po druhém porodu pokračuje v kojení "tandem". Ty první roky budou asi trochu nářez, ale po zbytek života k sobě budou mít blízko. Bude to fajn, uvidíš.
Hodně žen kojí i během tehu, jen se někdy říká ze je zvýšený riziko potratu, ale znám i ženy, co kojí tzv tandem. Dvě děti na jednou různýho věku. Já bych to zkusila bez double kočáru, třeba starší nebude moc kocarkova a nebo mimco chvilku satkovat?
Ono totiž mít double bude něco, já bych měla třeba problém ve výtahu nebo i na chodiku. Kolikrát si připadám neohrabane i s jedním relativně kompaktním kočárkem. A když už double tak bych šla do BGB donkey, ten je takový hrozne univerzální.
Gratuluji, určitě to zvládnete! Já mám starší děti i rok a půl a je to skvělé. Měla jsem sourozenecký kočárek a využila ho naplno. Koníka jsem do roka, starší pal nechtěl.
Ano měla jsme 3 děti do 4 let... nejstaršímu byly téměř 4 roky, mladšímu téměř 3 roky, když se narodil třetí syn.... teď už máme ještě o jednoho syna víc. Sourozenecký kočár si nemůžu vynachválit.
( zatím ještě mám easywolker... chystám se prodávat na Jaře)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mám děti po dvou letech od sebe a ještě jsem se nezbláznila 😃 nejmladšímu je rok, dceři tři a nejstaršímu pět. Teď aspoň starší dva nastoupili na dopoledne do školky, což je trochu úleva. Všichni byli plánovaní a je fajn, že jsou tak blízko u sebe, chtěla jsem, aby byli i dřív, ale nepodařilo se.