Myslíte, že v tom můžou hrát roli hormony, když co jsem otěhotněla jsem permanentně protivná na svého přítele? Vyloženě mě dráždí snad všechno, co dělá, proto jsem na něho nepříjemná a dost jsem i začala kvůli tomu pochybovat, jestli to nebylo celé unáhlené a nebyla to chyba to těhotenství. Nějak se ani nedokážu těšit na miminko. Jsem teda teprve v prvním trimestru (na konci) a bohužel si vyžírám nevolnosti i únavu v plné parádě. Protože mi je pořád špatně, vadí mi i to, že na mě pořád sahá. Zatímco já nemám na sex ani pomyšlení, on by pořád chtěl, což mě dovedlo k tomu, že mi vadí i jakýkoli náznak možnosti sexu, což jsou i doteky. Přitom on mi říká, že si nemůže pomoct, když vidí jakou má doma pěknou a sexy přítelkyni a mě to prostě vadí, že má na mě chuť. Poprvé jsem se klepala radostí i obavami na každý další ultrazvuk a počítala zbývající dny, kdy miminko zase uvidím. Pročítala každý týden, jak už je miminko velké a co už má/umí a teď mi je to vlastně docela jedno. Může to být těhotenskými hormony nebo to značí, že je něco špatně? Jsem z toho i sebe už zoufalá. 😔
Hormony 🙂
Neboj se , neprožívas nic nemorálního 😊, my tedy už čekáme 3 miminko , neplánovaně , začátky byli hustě taky jsem na něj byla protivná ,nesnášela jsem když se na mě snad jen podíval , o sexu jsem ani nechtěla slyšet natož ho dělat , každý jeho pohyb připomínající to že by ten sex chtěl mě tak rozčiloval že jsme se ne jednou pohádali 😁💩 Já jsem celkem cholerik i bez těhotenství natož v těhotenství , ale přítel to bere přece jen už mě zná , sex jsem začala chtít až teď a to jen kvůli tomu že pomáhá k vyvolení porodu tak je přítel trochu spokojenější , ale i tak mu opakuji že to dělám jen kvůli vypuzení miminka 😁😁😁. Fakt buď v pohodě je to úplně normální hormony jsou jako na houpačce ❣️♥️
@markii30 Ježíš to ráda slyším. Mě právě vytáčí už jen narážky na to, že by ten sex chtěl, když na mě pak sáhne, tak bych mu pomalu nejradši ubalila 🙈 pak si vždycky říkám, že se musím začít chovat k němu líp, protože se o nás hezky stará a snaží se, ale pak uběhne půl hodiny a už zas po něm vyjedu. Upřímně doufám, že to přejde 😩
Jsou to hormony. My měky uplny extrem,na cas jsme se i odloucili. Jakoze konec..... ale zase jsme k sobe nasli cestu a je to krasny. Ty hormony jsou masakr. Ver mi za cas nad tim budes kroutit hlavou 🙂 Tak vydrrrrz ☺
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, jo tyhle hormony jsou v tehotenstvi úplně normální
Neboj to dřív nebo později přejde