Těhotenství a nechuť ke kojení staršího potomka. Zlepší se to?

21. zář 2020

Ahoj holky , píšu anonymně protože o těhotenství vím jen já a manžel a nerada bych aby se to rodina dozvěděla jinak než od nás , věc se má tak jsem těhotná a kojim dvouroční ho syna ráda bych pokračovala a kojila tandem ale teď mám prsa hrozně citlivý trochu té bolesti by mi ani nevadilo spíš jde o to jak jsou citlivé a cítím každé potahnuti a protivy se mi to 😭 ale malý je prsomil a ráda bych mu to dopřávala . Měl to někdo podobné a přešlo to ? Ta nechuť ke kojení ?

adusch12345
21. zář 2020

Ahoj, asi nepotesim, ale ja kojit prestala. silene mi to vadilo.

janety32
21. zář 2020

já kojím syna 19m, jsem v 5m a prsa citlivá stále, hlavně přisátí je pro mě bolestivé, ale prostě to pro něj dělám a pokud se to nezhorší, tak budu pokračovat, dokud bude chtít... Přeci jen už nepije tak často...

autor
21. zář 2020

@janety32 no můj malý se koji hodně často , a kdyby to byla bolest tak neřeším , ale je to spíš takové takové divné to snad ani popsat nejde , prostě citím tu pusinu a jak saje a to mi vadí , když jsem nebyla v tom tak jsem skoro ani nevěděla že je přisátý necítila jsem nic

vikinkav
21. zář 2020

Bohuzel u me to nepreslo, hlavne me to silene bolelo, kojeni jsem zacala omezovat, v noci manzel delal UM, uz jsem to nedavala. Ale vydrzela jsem az do porodu,
Aspon trochu

loylii
21. zář 2020

A až budeš v porodnici tak ho budeš kojit jak? Toho skoro tříletého

autor
21. zář 2020

@loylii na to se neptám a ani nebudu odpovídat 🤦

lizzie02
21. zář 2020

Mám dvouletého a teď už měsíční miminko 😊 v těhotenství byla období, kdy jsem fakt musela zatknout zuby, ale nechtěla jsem přestat, hodně jsme omezili kojení, kojil se předtím hodně, v těhotenství jsme se ustalili na ráno a večer 😉

autor
21. zář 2020

@lizzie02 zkusim to taky jen omezit no, právě můj malý se koji snad víc než novorozenec 🤭

lizzie02
21. zář 2020

Jinak také se nedá říci, že by mě to přímo bolelo, ale nebylo to příjemné, byly i chvíle, kdy bych ho nejraději odstrcila ať už toho nechá, ale samozřejmě jsem to neudělala, ale i slza ukapla, ale začalo to až déle, ne hned na začátku těhotenství, tak přeji ať to zvládnete 😉

lizzie02
21. zář 2020

Hlavně o tom mluvit, oni jsou sice maličký, ale chápou 😊 sama jsem mu říkala, že teď maminku prso bolí, tak se budeme kojit jen chvíli a pak budeme spinkat za ručičku 😊 a sám se pak začal odpojovat překvapivě po krátké chvíli😊

lolam10
22. zář 2020

Rekla bych ze vam telo rika ze si maji prsa odpocinout nez to zase zacne...

tynka9
22. zář 2020

Odstavila jsem takhle postupně ročního v 5. měsíci, bolelo to, nepříjemné to bylo, do toho čím dál větší bříško... ale já teda a tandemem nepocitala, pro mě to není.

me_druhe_ja
22. zář 2020

Mě s těhotenstvím došlo mlíko, syn měl 8,5m. Naštěstí žádnej závislák. Ale já jsem ráda, nejsem kojo typ.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru