Ahoj holky potřebovala bych poradit , 28.12 jsme s přítelem měly nechraneny sex , pustil to do mě , poslední ms byla 17.12 - 22.,12 , od té doby slabý vytok , po té měla přijít ale nepřišla dnes je to skoro 6 tydnu od poslední ms , spozdenou mám tedy 20 dní, ale dnes ráno jsem začala spinit a vypadá to ze se ms dostavila , občas mě poboliva v podbřišku , bolí mě prsa mám je natekle a zvětšené , ale test ještě před týdnem negativni, je tu možnost že bych mohla být těhu??? Děkuji za všechny odpovědi
@ivuska1986 No už ho asi zkoušet nebudu zítra jdu na gyndu , tak uvidím co mi řekne tam no ale podle toho když jsem to počítala bych měla být cca v 5 tydnu , tak jsem chtěla vědět jestli menstruace by v těhotenství být mohla
Pokud bys byla tehu, tak už jsi v 8em tydnu a uto ž by mohlo být videt i srdíčko, tak se kdyžtak nelekni 😜
Znám případy, kdy byly ještě 2 MS a žena byla těhotná. V extrémním případě je MS snad do 5. měsíce (to už jsem četla někde v novinách a nebyla to snad ani ČR). Takže ano, dokonce jsem měla pocit, že 1x MS není nic nenormálního.
Spíše bych brala, že test byl ještě před týdnem negativní - ono by to taky mohlo znamenat, že jsi byla těhotná a prostě jsi přirozeně potratila (což je snad mnohem častější než to, že je ještě jedna MS v těhotenství - jenom teď je to vidět víc než dřív, kdy nebyly tak přesné testy - většina embryí má nějakou vadu, některá se zachytí na chvíli v děloze, přestanou se vyvíjet a odejdou pryč).
Pokud byl sex toho 28.12. A pak uz ne, uz bys asi davno mela test pozitivni... 🤔 navic jste sex meli pomerne brzo,takze pravdepodobnost,ze jste se trefili do plodnych dnu,je dost mala,pokud si to nijak nehlidas... ale mozne je vse,tak drzim palce. Moc bych s tim ale nepocitala,at nejsi zbytecne zklamana.
Pokud máš negativní test a špiníš, těhotenství to na 99% není.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@andryss25 ahojky, no, já v šestém týdnu začala špinit, a trvalo to až do dvanáctého týdne. Zkus ještě tehu test.