Roční miminko doma a pozitivní test. Jak jste to zvládly?

22. čer 2023

Zdravím.
Mám roční miminko a dnes jsem si udělala test, je pozitivní.
Druhé jsme plánovali, proto ani žádná ochrana, jen jsme to nečekali tak brzy..
Dá se to zvládnout ?
Předběžně… budou od sebe 21m.
Na gyndu půjdu až týden/14 dní po vynechání ms, samozřejmě.
Jsem ráda, ale propadám malinko panice …
Máte nebo měl to někdo podobně ?
Moc děkuji ❤️

jaja01k
22. čer 2023

Jasně že se to dá zvládnout 🙂 My tedy máme věkový rozdíl menší, 13 měsíců, a je to super 🙂

veroniqess
22. čer 2023

Věkový rozdíl dva roky a nelituji vůbec, miluju to 🌞

vikinkav
22. čer 2023

Ja mam vekovy rozdil 17 mesicu a bylo to dost narocne. Zvladnout se to samozrejme da 😉 Super je ze pak jsou si vekove blizko a ted si skvele vyhraji (je jim 4 a 5).

andelka
22. čer 2023

Já, přesně. Malej měl 14 měsíců, když jsem našla //. Kluci jsou 22 měsíců od sebe. Dneska už to jsou puberťáci, 11 a 13 let. Bylo to v něčem náročné, v něčem fajn,první roky nejvíc náročné, postupně spíš jen pozitiva, a dneska úplně. Mám zkušenost i s větším rozdílem, ke klukům po 7 letech přibyl brácha, a ten menší rozdíl byl lepší.

rnika
22. čer 2023

21měsíců už je fajn rozdíl. Já mám první dva syny od sebe 13,5měsíce. Druzi dva jsou od sebe 23měsíců a oboje bylo super. Žádný strach ...☺

me_druhe_ja
22. čer 2023

Všechno se dá zvládnout. Já mám 15m a rozhodně bych teda nikdy dobrovolně tak málo nechtěla, ale zvládnout se to dá. Ale měnila bych a nemiluju to. 😀

eliska_r
22. čer 2023

Máme kluky 15 měsíců od sebe a zpetne musím říct, že do nedávna to bylo lážo plážo 🙈😂 teď je to denní boj o život, nás všech 😅 ale neměnila bych to ani malinko. (Nyní 3 a 2)

zrzinda
23. čer 2023

Máme to úplně stejně. Dva dny po oslavě dcerky prvních narozenin jsme zjistili, ze budeme čtyři. Je to narocne hodně. Nejvíc v tom, ze je člověk fakt nonstop v zaprahu. Děti spi samozřejmě každý jinak, dohromady se nám to povedlo za třičtvrtě roku asi pětkrát 😀 Neustále hlídat starší, aby menší omylem neublížila, protože sama je ještě malicka. A hlavně dělit tu pozornost spravedlivě. Takže hodně hodně času trávit se starší, byt s ni fakt přítomny rodič, aby nemela pocit, ze ji mladší sourozenec krade mámu. Na zacatku jsem parkrat brecela, ze nevím, co nás to napadlo, ze je bláznovství mít děti takhle brzo po sobě.
V 9 večer oba s manzelem padneme na gauč a jsme rádi, ze jsme přežili další den.
ALE! ♥️ Když pak vecer sedime na gauci, stejně si pak dennodenne říkáme, jaký máme obrovský štěstí, ze je máme. Ze se nám to vůbec povedlo. Když vidím, kolik paru kolem nás má problémy, tak to beru fakt jako dar. Dvě zdravý děti, nic neni víc.
A každý měsíc je to lepší a lepší. Bude to chvíli asi mazec, ale date to 🙂

jancazao
23. čer 2023

Mám děti od sebe 20 měsíců a dalo se to, ale dvoje plíny, nikdy nespali přes den zároveň. Nejhorší pro mě bylo, když začaly příkrmy u mladšího, to mi přišlo, že nedělám nic jiného než vaření, chystání jídla a uklízení po něm...

lenulen
23. čer 2023

Mam syny 19 mesicu od sebe. Prvni spolecny rok mam v mlze 😅 (ted maji 9 a skoro 11 let). Za me to ma vic pozitiv nez negativ. Na hristi byli vzdy dva, ve skolce taky, o prazdninach si vyhrali spolu. Mame jeste holcicku 2,5 roku a je to jejich milacek.

zrzeckas
24. čer 2023

Mam deti teda 24 mesicu od sebe a nevim, zda 2/3 mesice delaji velky rozdil, ale kdyz se ohlednu, bylo to fajn. 🤔 nekdy to bylo na palici (to muze byt i s vetsim odstupem), ale prevladalo to hezke a cim je ta doba vzdalenejsi, tim vic me prijde, ze to bylo suprove a vratila bych to 🙈😃 ja mela obavy jen, kdyz do me mamka rypala, ze to je blby rozestup (mela svuj nazor na rozestup deti). Ale rekla bych, ze obavu maji vsichni ( at mas rozestup jakýkoliv) nebot je to proste zmena a dalsi starost. Ja si rikala, ze to zvladneme a bude to fajn. Hlavne neposlouchej negativni nazory 😃

montelvina
25. čer 2023

Já to tak neměla ale sestřenice jo a holky si spolu pak hodně vyhráli a moje tchyně to taky měla brzy po sobě o rok a taky si prej hodně vyhráli spolu tím jak měli K sobě blízko ano bylo to prý náročný ale zvladlo se to

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru