Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat, na Vaše pocity v ranném těhotenství. Dnes jsem 5tt + 3, včera jsem byla na ultrazvuku a je tam malý váček. Dostala jsem Utrogestan a cítím se tak nějak jinak. Tlaky v podbřišku, věčně unavená, bolí mě záda, náladová.. jako bych to vůbec nebyla já. Také jste to tak měly? 🙂 budu ráda za jakékoliv zprávy.
@kmarie81 Tak to jsem ráda, že je to ,,normální". Já beru utrogestan 0-0-2, jsem po jednom potratu, tak se právě bojím, aby to tentokrát také tak nedopadlo.. Budu držet palce ;)
Ahoj holky
@motylek123
@kmarie81 já byla dnes na prohlídce a na ultrazvuku jsem měla žlutý tělísko a vysokou sliznici.. Lékař mi řek že jsem v těhotná a v pondělí mi vezme krev.. Zatím mám pocity takový že mě pálí zaha a někdy mám pocit plnosti břicha.. Ale to je tak vše..
Já bývala hrozne unavena. Přišla sem si uplne nemozna. Do toho sem zacala zvracet v 7.tydnu a skončilo to az ve 4.měsíci.
@michaela1990xx špatně se mi ještě není zatím mě zlobí jen ta žaha ale počítám stym že se tomu zvracení asi nevyhnu 😃
Mě se hrozně motala hlava, pak jsem měla bolesti jako na ms a bolesti prsou a v 7tt mi začlo být zle a začala jsem zvracet a bylo mi špatně až do 22tt. Drží všem palečky 😊
Holky já jsem zítra 5 tt v pondělí jdu na první kontrolu a cítím se hrozně unavená po prospany noci se ráno najim a jdu spát a sem strašně pí ránu hladová a strašně mě bolí prsa a já měla velký prsa ale teď budou obří 🤣🤣🤣a ještě nezvracím ani nijak extra nevolnost nemám zatím 🤣
Ne. V 6tt jsem se jinak necítila
Píšeš že se cítíš tak nějak ,,jinak"... taky jsem to tak měla a ono se neříká jen tak na darmo, že je žena v ,,JINÉM" stavu 🙂 protože se prostě cítíme jinak když jsme těhotné.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj jsem 5+4 a únava je teda Mega dnes sem si v práci dokonce klimbla, ob 3-4 dny se v noci zbudim, když se otacim na druhý bok takovou jakoby křečí v podbřišku, pokazdy je jiný straně. Utrogestan 2-2-2 beru od odberu vajíček (jsem po ivf) a dnes poprvé sem ve výtok po utrogestanu měla růžové sponeni - jen trošičku, možná sem se při zavádění skrabla, každopádně pak už nic. Prsa mám jak to říct ani ne větší spíš takový plný a těžký a jakmile se nenajim tak mě pálí žáha...