Ahoj holky, stalo se vam v tehotenstvi, ze ste videli partnera jinak a pochybovali o tom, ze bude dobry táta? Nebo jsou to jenom hormony? Precitlivelost?
Hormony 🙂 Nechci tě strašit, ale bude hůř 😉 V šestinedělí je to přímo hormonální smršť. To je pak teprve pořádnej fičák 😂
@fallingstars presne to si ted říkám 😀 tak aspoň vím že je to normální. ...
@fallingstars Rikala jsem si to same predevcirem. A zaroven jsem se za tu myslenku obvinovala. Jsem rada, ze nejsem sama a ze to je asi normalni 😀
jo měla jsem pár takových momentů :D ale když si pak dám dohromady, jak zpívá bříšku, čte pohádky, o mně se stará jak o princeznu=) tak je všechno zapomenuto :D to jsou jen takové chvilkové emocionální návaly, když mně něčím naštve...obvykle to hned přejde, když si zopakuju co všechno dělá dobře a navíc, a nemusel by ;)
@anitttaa hormony, ja se malem rozvadela 😀 celou dobu jsem si říkala tak s tebou ja budu mít dítě? 😀 a manzel je úžasný táta. Neboj, po sestinedeli uz to zase vidíš jasně
To jsou hormony. Mela jsem pocit, ze me manzel neustale buzeruje za kazdou malickost behem pece o malou. Zrejme jsem mela poporodni blues.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@anitttaa Hormony 😉 Já si pamatuju na jeden moment, kdy mě - ostatně jako celé těhotenství 😬 - zvýšenou měrou štval, a v duchu jsem si říkala "Ty v..., tak s Tebou já si pořídila dítě?!" q Táta je to skvělej 😉