Otec dítěte. Mohl by jím být kamarád?

9. čer 2021

Dobrý den,
znepokojuje mě jedna věc, tak se chci zeptat na Vaše názory. Jsem těhotná a můj dotaz spočívá v "nejistém" otcovství.

3.1. jsem měla nechráněný styk s kamarádem, který neejakuloval, druhý den jsem i tak raději užila Postinor. Poté 22.den cyklu 7.1. přišla silná menstruace, která trvala 14 dní, 4.2. opět stejná 14denní menstruace, během toho jsem si dělala pár těhotenských testů, všechny vyšly negativně, poslední negativní výsledek byl 24.2.

V tom únoru jsem se vrátila k bývalému příteli, styk proběhl 20.2. s ejakulací do mě.
4.3. jsem asi 4 dny špinila, brala jsem to jako menstruaci. 10.3. jsem byla na klasické preventivní prohlídce u gynekologa, kde mi bylo řečeno, že mám příliš vysokou sliznici, tak si říkám, že kdybych byla už 2 měsíce a týden těhotná tak by to ten doktor viděl?
Pár dní poté přišla hrozná únava, bolest prsou, nechuť k jídlu tak 18.3. jsem dělala další test a tentokrát vyšel hned pozitivní.
22.3. jsem byla na potvrzení a podle ultrazvuku gynekolog řekl 6+4 tt.
26.4. na ultrazvuku vyšlo stáří plodu 11+5 tt, CRL 4,97 cm tak se mi ulevilo, protože to vychází na přítele každopádně mám neustále pochybnosti a jsem ve stresu, ale ultrazvuk by se snad nespletl o 7 týdnů? Je nějaká pravděpodobnost, že by to mohlo být toho kamaráda z ledna?

Předem moc děkuji za odpovědi.

cherie24
9. čer 2021

Ne

mimi1004
9. čer 2021

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ultrazvuk se o 7 týdnů nesekne. To už je sakra rozdíl ve velikosti plodu, to bys měla vědět i jako absolutní laik. Navíc jsi měla i menstruaci a negativní testy.

izzylka
9. čer 2021

Je ti 16 let, že nevíš jak funguje tělo? 🤦🏻‍♀️ těhu z ledna to fakt být nemůže 🙈 už jen to že se do tebe neudělal a ty jsi vzala prášek po a přišla ms, snad naznačuje, že by to bylo fakt nepravděpodobné 😂
Bože ženský, když už máte potřebu roztahovat nožky kde komu, tak používejte alespoň ochranu, ať pak nemáte takové stíhy 😂

cherie24
9. čer 2021

@izzylka no my jsem tenkrát na vysoké na jedné akci, všichni už posílení alkoholem, zavedli téma na sex a na ochranu a z těch 10ti lidí jsem byla já ten jediný exot, co se bojí pohlavních nemocí. S kondomem to prostě není ono a pohlavní nemoce už přeci skoro nejsou. A to včetně jednorázovek, prostě s kondomem by si to neužili, takže já už se nedivím ničemu 🤷

merope
9. čer 2021

Dvě menstruace klidně proběhnout můžou i s těhotenstvím, ale jen se zamysli logicky - fyziologické těhotenství trvá průměrně 40 týdnů, déle než do 42-hého týdne by tě ani nenechali přenášet, naopak před 36tt by brali dítě jako nedonošené a šlo by do inkubátoru, ve 24tt už jsou děti plně životaschopné.

Prvotrimestriální screening může posunout termín porodu až o týden, protože sem-tam není ovulace jasná. Spermie můžou vydržet max týden. Že by se to spletlo o 7 týdnů je opravdu nereálné.

ellyem
9. čer 2021

😂😂😂😂😂 achjo. A takoví lidé se rozmnožují...

gracinka7
9. čer 2021

Kamaráda to fakt nebude 🤦

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru