Nevolnosti a zvracení. Můžu být těhotná?

natalie1995
29. pro 2019

Ahojky jsem tu nova potrebuji poradit mivam mesicky kazdy mesic 6-7 dnu a ted tady ten mesic jsem mela tri dny mesicky slaby a mam pocity nevolnosti a sem tam meje spatne i zvracim mohly byste me poradit jestly to zname tehotenstvy

charliina
29. pro 2019

To je zas otazka... Kup si test a uvidis 😀🤦🏻‍♀️

lv
29. pro 2019

Může být. Udělej si test.

jjasmina
29. pro 2019

@natalie1995 Já měla nevolnosti až kolem 9, týdne

natalie1995
autor
29. pro 2019

@jjasmina mam tri deti a jsem stoho zmatena ze uz to ani nasebe nepoznam az ted tady ten mesic jsem to mela jen tri dny a sem tam ted spinim a je mi stale nevolne a furt me to natahuje na zvraceni doufam ze to bude mimi prejeme si to s manzelem

jjasmina
29. pro 2019

@natalie1995 Neporadim , já nešpinila vubec, max jsem jednou měla na intimce ružovej flíček. Naproti tomu když jsem na jaře potratila, špinila jsem od začátku..

natalie1995
autor
29. pro 2019

@jjasmina ja sem taky pred trema mesici potratila doufan ze to bude ted v poho uvidim udelam testik zitra

jjasmina
29. pro 2019

@natalie1995 jj já potratila na jaře myslim v dubnu a v červnu už zase těhu a musím zaklepat , že vše ok

natalie1995
autor
29. pro 2019

@jjasmina uvidim po testiku ale je mi zle moc jeste ktomu mam bolesti pod brisku

jjasmina
29. pro 2019

@natalie1995 no mě bylo taky, ale až později teda..uvidíte

natalie1995
autor
29. pro 2019

@jjasmina jj dekuji za rada dam zitra vedet jak dopadne testik

orisek56
29. pro 2019

Delka menstuace podle me neukazuje automaticky na tehotenstvi. Ja mam rozhozeny a nepravidelny cyklus, kdy mam treba cyklus 70 dni, pak 30 a MS nekdy 5 dnu silna, nekdy 3 dny, jindy 10 dni slaba..... To bych musela byt tehotna kazdy cyklus.

natalie1995
autor
31. pro 2019

@natalie1995 delala jsem si vcera tehotensky test byl negativni a furt mam pocity nevolnosti a chce se mi stale zvracet

luciieeeeeee
1. led 2020

Dobrý den, asi je to blbý dotaz, ale jsem trochu nervózní, atak se zeptat musím. Můžu být těhotná, pokud měl můj partner na prstu trochu spermatu, ale utřes si jej a pak mi pouze přejel po povrchu? Nebo když ho tam možná trochu měl a asi po 2 hodinách, mi tam zasunul koneček prstu?

jjasmina
1. led 2020

@luciieeeeeee nemyslim si

haaaluska
1. led 2020

@luciieeeeeee toto už je fakt psycho

natysnovec
1. led 2020

@luciieeeeeee boha🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru