Dobrý den, jsem čtvrtý den po porodu a na ultrazvuku mi zjistili, že se mi úplně dobře nezavinuje děloha kvůli možným zbytkům po porodu- asi z placenty (potrhané blány)- narovinu moc tomu jako laik nerozumím. Doktor už do mě píchl druhou injekci na podpoření stahů dělohy, aby to děloha sama vyloučila a já nemusela na kyretáž. Tak čekám jestli to zabere. Mám hrozný strach, že se se mnou děje něco vážného, že už z nemocnice nejspíš neodejdu nikdy a nebo že mi může jít vážně o život. Doktoři jsou klidní a moc se se mnou nikdo nebaví. Rodina je taky klidná, prý ať ještě chvíli vydržím. Já jsem na dně. Děkuji za odezvy
Nemyslím si,že jde o život ohrožující stav.Maximalne půjdeš na kyretáž.Drzim palce ❤ Skus se sklidnit a užívej si miminko.
@marie966 taky jsem to tak měla. Pichla mi injekci na zavinovani dělohy. A do pár dnu bylo po problemu
mně nepomohly ani injekce a šla jsem na vejškrab čtyři týdny po porodu, na to se fakt neumírá, kor když tě hlídají
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zdravim, je to neprijemne, ale myslim, ze doktori vedi, co delaji...urcite si vas pohlidaji, a kdyby neco, vezmou vas pod narkozu na kyretaz.