Ahoj holky,
Snad nejsem blázen :D ale jsem v 13tt a už pár dní mám v břiše/podbřišku takové zvláštní pocity, někdy cítím takové bublinky, nebo takové cukání a občas mám fakt pocit jak kdyby mi tam něco plavalo🙊 je to normální? Je možné už nějakým způsobem cítit miminko?
Děkuji za odpověď.
@klokanka31 no právě jsem si myslela že to jsou střeva :D ale tohle je teď hodně jiné. Dokonce jsem tady četla že nějaké holky už to miminko cítili v tom 13,14tt jak se tam vrtí☺
Ja uz ve 13tt citila mimco 🙂
Já ho také cítila brzy. 🙂 A kéž bych ho teď cítila o trochu méně 😀 Někdy mám pocit, že mi tam probírá střeva a dělá kotrmelce..
@marti89 tak to já si budu užívat jen takové to ťukání zatím :D ale prostě mi přijde, že když třeba ležím v klidu večer na gauči tak prostě něco cítím. Já nevím, možná jsem blázen ale kdyby to byli třeba prdíky tak to bych cítila už dlouho, tohle teď trvá cca 4 dny nepravidelně :D
Já taky cítila dceru ve 14tt...vsichni říkali střeva, ale bylo to každý den dvakrát denně ve stejnou dobu, takže střeva těžko 🙂
@luckamiksova jsem ráda že moje intuice byla správná ☺☺
@lexa2000 Mě taky lechtalo večer, když už jsem byla nachystaná spát. A mám pocit že to mohlo být tak 13-15 tt. A normální kopanec jsem cítila ve 4.měsíci 😊
@marti89 Jen si to užívej, já v těhu chvílema už byla naštvaná když si tam malá dělala diskotéku, a moje břicho vypadalo jako hotové tsunami 😊 ale docela mi to teď chybí když už mám malou vedle sebe...
@klokanka31 😀 Lechtání by mi nevadilo, to bych si líbit nechala, u mne jsou to bolestivý rány.. Radši bych si ho už ňuchňala 😍
@marti89 Jo období bolestivých kopanců jsem taky měla. A když se malá otáčela hlavou dolů, to bylo teprv nepříjemný...
Určitě to může být miminko 🙂 Já jsem také takhle brzy cítila zvláštní pocit, ale nebyla jsem si jistá, že je to ono. Ale jak to postupně sílilo, tak jsem se utvrzovala v tom, že je to prcek 🙂
Ve 13tt jsem citila bublinky, ale ve 2.tehotenstvi. V 1. bublinky od 15tt, a i tak jsem byla prakticky prvni z okolnich tehuli, kdo citil takhle brzy.
Právě hlavně takový ty bublinky a tak 🙂 necitim to úplně často ale nejvíc večer v posteli asi 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lexa2000 Já taky cítila bublinky dost brzo... Člověk pozná že to je jiné než běžné bublání střev 🙂