Holky, nezdají se vám teď nějaké zlé sny ? Mně se teda občas zdály i dřív, ale dnes v noci to stálo za to - zdálo se mi, že jsem porodila dřív a protože jsem ještě neměla nic nakoupeno (to je v reálu pravda, nemám nic), tak jsem neměla dítě do čeho obléct ani zabalit a byla mu hrozná zima. Pak jsem ho položila na chvíli na korbu nějakého auta, to se rozjelo, dítě vypadlo na silnici a kolem něj projížděla auta, no hrůza. Ale žádné ho nezajelo 🙂
Ale je to furt lepší, než sen, co se mi zdál tak před dvěma lety - porodila jsem dítě do kýblu s vodou a ono se utopilo... tak doufám, že se to nebude zhoršovat, je to dost nepříjemné, doufám, že to nenaznačuje, že budu příšerná matka ☹
Vsetko bude ok, len sa ukludni, zrejme sa stresujes a obavas. 😉
pridavam sa, mne sa sniva, ze mi nase babule vypadavaju z brucha a ja ich zatlacam spat 😀
niekedy ale dost brutalne sny snivam, priam horory, ale prameni to z psychiky a obav v poslednych mesiacoch
Mě se pořád zdálo, že jsem si třeba během dne vzpomněla, že moje dítě ještě vůbec nejedlo, nebo že sem ho zapomněla stát v kočárku někde na pěšině a vzpomněla sem si po půl dne. Tak nějak sny ohledně miminka byly pořád jen o tom, že jsem to absolutně nezvládala a pak jsem akorát měla bobky, aby to tak nebylo i ve skutečnosti 😒
a musim říct, že se mi dvakrát stalo, že sem synovi dala jídlo až o hodinu, 😅 😔 páč jsem zapomněla - okamžitě se mi vybavily ty pocity, co jsem měla v těch snech. 😔
o tom, že nemám všechno se mi zdálo taky 😉 , teda že nemám nic 😖
Hlavní je si z těch snů nedělat trápení a říkat si, jestli to není předzvěst a tak ... 😉 protože nenííííí 🙂 je to jak píše lalupa - všechno to pramení z psychiky, těhle věcí se obáváš a pak se ti o tom zdá ☹
wow, tak já jsem na tyhle sny chodící černá kronika 😅
Takže buď jsem měla podobné sny jako nikka, třeba jsem jezdila celý den v kočáře s nahatým miminem, jen v plínce, večer jsem si vzpomněla, že bych ho mohla přebalit a nebo že by mohlo něco sníst 😅 .
Pak jsem měla sen, že jsme chtěli zjistit pohlaví, tak doktor do mě hrábnul, vytáhnul (oblečené do klučičího) mimino a řekl, bude to kluk 😅 a pak ho zas nasoukal zpátky, ať tam může "dojít" 😅
No a další sen (ten se bohužel vyplnil 😝 ) jsem měla, že se malá narodila dříve, držela jsem ji v jedné ruce, protože byla malinká jak kotě, byla úplně červená a řvala jak tur a přitom roztahovala rukama nohama.
Ale všechno jsme v pohodě zvládly a přísahám, že malá chodí oblečená a dám ji i najíst 😀
já je měla taky, určitě je to příznak přecitlivělosti ale i jakéi zidpovědnosti - takže budeš dobrá matka. holt jsme trochu úzkostnější...
ahoj holky,taky teď mívám škaredé sny ☹
ahojte..no to sa môžem pridať.. ☹
mne sa predčasný pôrod už sníval niekoľkokrát, dokonca aj manželovi..aj s tou verziou, že mu také malé nezrelé bábo podali do ruky a potom ho chceli dať naspäť do bruška..
ale raz sa mi snívalo, že som bola v Prahe na výlete a nejaká pani chcela vyhodiť bábo z okna vysokej bytovky, kričala, že ho nechce, lebo je pocikané a smrdí..a ono strašne plakalo..tak som stála pod tým oknom a chytala som ho..no úplna hrôza..hoci nebolo moje, tak mi búchalo srdce po prebudení, že až.. ☹
Mě by strašně zajímalo, jak sny obecně vznikají, někdy to jsou tak šíleně poslepované nesmysly, že by to nikdo nedal dohromady a člověk jen zírá 😀
mně se nedávno zdálo,že jsem porodila už ve 4.měsíci a měla jsem holčičku a měřila 47cm a vážila 4,40 kg a byla úplně v pořádku,dokonce jsem jí hned kojila a pak najednou začala hrozně rychle růst a já se vzbudila,to už bylo hnusnější
tak tak zuzik a přitom se říká,že sny se ti zdají,když to máš v podvědomí,nebo na to často myslíš,..... a přitom se mi zdá,že to teda není pravda,protože jaký mám sny,tak to se mi hlavou vůbec nehoní
boťe baby, to ale máte sny! Ja spím ako zabitá väčšinou-a to nielen v noci, ale aj cez deň 😀 Žeby ma to len čakalo? No zbohom!!! 😝
Zuzik někde jsem četla že v noci je vypnutá šedá mozková kůra nebo co 😅
A tak těhulkám se většinou zdá o tom z čeho mají obavy 😉
Já jsem na tom podobně, taky se mi pořád zdá že rodím dřív a jelikož pokulhávám s výbavičkou nemá v těch snech mimčo co na sebe, nemá kde spát, dokonce jsem neměla ani vložky doma když mi oddtékala plodovka (ale hned druhý den jsem si je pro jistotu koupila 😀)
Jsem z těch snů vždycky tak paf, že hned na to objednám nebo koupím to co mi v tom snu chybělo 😅
No je fakt, že bych s těmi nákupy měla asi začít, ať se ty sny nezhoršují 😉
ju me se taky zdaji desne sny, nestavalo se mi to. Hlavne rano pred tim nez se probudim. Dneska se mi zdalo ze se mi narodilo mimi a ja sem si nemapatovala den narozeni a ostatni mi museli ukazovat jak se vslatne miminko drzi no ty strasne pocity ktere jsem kvuli tomu mela si pamatuju jeste ted 😒
no to ja som sa v tom mojom sne k tomu môjmu chlapčekovi správala strašne, narodil sa mi terazv 56 mesiaci, hneď mi ho dali domov a ja som sa oň nevedela postarať fakt ako macocha brr
No mě se teda holky zdálo, že jsem potratila, měla jsem krev na kalhotkách a nevěděla, co s tím, pořád jsem s těmi kalhotkami chodila (měla jsem je v ruce), bála jsem se to říct manželovi a pak jsem nakonec snad šla v tom snu za mámou i s těma kalhotkama, ale co mi máma řekla, nevím, to si nepamatuju. 😨 Ale ve skutečnosti je to naopak vše v pořádku 🙂
Ale řeknu vám, je to hrozný ty sny, jak tomu člověk úplně děsně věří, to mě fascinuje, joooooooooo kde jsou ty strašlivé sny o práci 😀 😀 😀
anta- si mi pripomenula ešte jeden môj desivý sen..mne sa snívalo, že som začala krvácať, tiež som videla krv na nohavičkách a išla som do nemocnice, kde budem rodiť..ale išla som peši a cez taký veľký most, ktorý mal z jednej aj z druhej strany strašné schodisko, cez ktoré som musela ísť..mňa strašne bolelo brucho a nevládala som..no a keď sa mi podarilo dôjsť do nemocnice, tak ma tam odmietli ošetriť, lebo som údajne nebola na poslednej poradni..tak som išla teda preč a plakala som..jediné pozitívum bolo, že ma čakal už manžel..a na to som sa prebrala.. 😝 to sú haluze, čo? 🙂
cim blyzsie je termin tym viac sa mi snivaju same hluposti 😀
mne sa tiez snivaju same blbosti... 😔
v poslednom stadiu tehu je to vraj uplne normalne, lenze mne sa blboviny snivaju uz od zaciatku 😠 ...
Jo ještě jsem si vzpomněla, že se mi zdálo častokrát, že to miminko co jsem porodila bylo velké asi jako půlroční a rostlo strašně rychle a mě strašně mrzelo, že jsem si ho vůbec neužila ... a to teda pramenilo z psychiky, páč můj přítel měl při narození víc jak 4 kila a od začátku nebyl takové to drobounké slaďounké miminko a já si strašně přála, aby se mi narodil ten melej uzlíček... Vim že bych ho milovala stejně ikdyby měl 5 kilo 😅 , ale toužila jsem po dropkovi kolem 3 kil. No a vyplnilo se mi to ... 😵
takže ty těhu sny jsou stopro jen a jen naše obavy - která těhulka je nemá 😖
he-he..baby, tak ja som dnes v noci kojila..malý veľmi pekne pil..no a keď som ho uložila do postieľky, tak začal po chvíli veľmi plakať, takže som ho zdvihla a on ma celú ogrcal.. 😀 no a to všetko samozrejme iba vo sne.. 😉
Tak mě co se týče dítěte, se zatím zdálo myslím všechno celkem OK. Porod brnkačka, dítě krásný, péče o něj v pohodě apod. Horory se mi zdají se členy rodiny a zvířaty. Většinou někdo umírá nebo umře. Cítím hrozný pocit beznaděje a smutku a dost pláču 😒 No a pak se mi zdají erotické sny. To je o poznání příjemnější 😀
Ahoj holčiny, někdy si říkám, je to slušná schíza ty sny 😀 😀
ja nejaké výrazne erotické sny nemám..keď už, tak sa v snoch strašne, ale fakt strašne dlho a usilovne bozkávam s mojím manželom..🙂ale k inému vo sne zatiaľ nedošlo.. 😀
lienockaa, pokud s manželem, tak to je ještě dobré 😉
ahojte..ani neviem ci som mala zle sny pri prvom ale teraz mam dost zle sny ani spavat poriadne nemozem 🙂 a tak som rada ze nie som vynimka..
Mne sa zase zvykli snivat skor take sny, ze rodim - ale uplne normalne, donosene babo a dokonca bez bolesti. Lekar mi hovoril, ze uz je to tu, maly bude za 15 minut vonku a ja, ze ako moze byt vonku za 15 minut, ked necitim ziadne kontrakcie? A on, ze to nevadi, ide to dobre. 🙂 V poslednom case uz je v snoch ten porod trosku bolestivejsi, ale stale velmi dobry a lahky. 😀
Ja som mavala zle sny hlavne zo zaciatku a najma vtedy, ak som zaspavala s rozburenym zaludok po zvracani alebo ked som sa citila na zvracanie ... myslim, ze tie tazke sny mohli suvisiet s problemamy s travenim. Teraz, ked mi je uz lepsie, sa mi aj krajsie veci snivaju - napriklad, ze som porodila krasne babo uplne bez bolesti 😀
zuzik03- aj ja si to myslím.. 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
me se dnes v noci zdalo ze me pritel opustil...a to dvakrat§§A JA SEM MU RIKALA ne milacku vojtisek potrebuje tatinka ... 😅