Kdy vám přestalo všechno smrdět?

ladyanne22
31. črc 2021

Ahoj holky, chci se zeptat, kdy vám přestalo (a jestli vůbec) všechno smrdět? Jsem z toho už dost nešťastná, momentálně jsem 13+0 a pořád nemůžu jíst. Úplně všechno mi smrdí, jediné co mužů jíst jsou rohlíky, tak nějak rýže a ovoce 😖 když cítím cokoli jiného, navaluje mi a musím zvracet.. můžu očekávat, že to zmizí nebo si počkám až po porodu?

cuuza
31. črc 2021

@ladyanne22 Někdy kolem druhého screeningu a pak měsíc před porodem zase začalo...

jaja01k
31. črc 2021

@ladyanne22 Mě to přešlo kolem 15tt.

ladyanne22
autor
31. črc 2021

@cuuza
@jaja01k a úplně? Mohly jste jíst normálně to co předtím? Nejsem totiž schopná ani uvařit.. Začínám dost pochybovat o tom, že budu zase cítit normálně, je to šílené 😫

izzylka
31. črc 2021

@ladyanne22 kolem 15tt...do teď to není ještě uplně ono, furt mě u některých vůní/pachů natáhne...z otevřené lednice mi taky natahuje. Ale už normálně uvařim i se najim. Vlastě od začátku 16tt už mám docela i chuťe 😅

jako_mala_holka
31. črc 2021

To má každý trochu jinak, ale časem by to mělo přejít nebo se to aspoň zlepšit 🙂

jaja01k
31. črc 2021

@ladyanne22 Asi do toho 15tt jsem jedla jen suché rohlíky, nemohla jsem chodit nakupovat, doma otevřít lednici. Pak se to najednou začalo zlepšovat a brzy už jsem fungovala normálně jako před těhotenstvím.
Držím palce, ať to brzy přejde 🙂

ladyanne22
autor
31. črc 2021

@izzylka no doufám že už to bude co nejdřív nebo se zblázním, taaak dlouho už jsem neměla maso nebo normální jídlo 😖

ladyanne22
autor
31. črc 2021

@jaja01k asi tak nějak to mám teď, chudák můj chlap, za chvíli z něj bude taky vegetarián 😆😞

jiriiinka
31. črc 2021

Já ještě v 18tt zvracela protože mi smrdelo strašně maso a chlap chudák do té doby měl bezmasá jídla 😃😃 a pak to přešlo, jinak mi přišlo že do té doby jsem taky nejedla nic protože všechno bylo špatně ..😃.kolem 20tt jsem už jedla snad vše co mi předtím smrdelo a hlavně mohla pit vodu, protože ta mi jinak taky dělala zle..tak držím palce ať to taky brzy přejde 😃☺️

jana_zofie
31. črc 2021

Ja to mela trosku lepsi. Uvarit jsem mohla (s urcitym vypetim sil teda). Ale zase se me to do jiste miry drzelo dlouho, i kdyz je pravda, ze kolem 20 tt se to vyrazne zlepsilo. Ale napriklad chlap musel menit deodoranty cca co 14 dni, podle toho, co mi zrovna smrdelo, az do porodu...

lilian2111
31. črc 2021

Jo holka, já s tím bojuju i teď rok po porodu. Je to teda děsně omezující 😏

zelenaesmolda
31. črc 2021

@lilian2111
mala ma 3 a dodnes nemuzu jist to,co jsem v tehotenstvi jist prestala.

ladyanne22
autor
31. črc 2021

@lilian2111 tak mě by třeba vůbec nevadilo, kdyby mi vadila čokoláda už napořád 😁 to byl vždycky můj největší nepřítel při dietách. Takhle dlouho jsem nikdy půst s čokoládou neměla a ani na ní nemám chuť. A při stresech jsem jela jen čokoládu na střídačku s kafem, normální jídlo vůbec.. To se pak tloustne

zelenaesmolda
31. črc 2021

@ladyanne22
Ver tomu,ze vadilo.

neliiinka
31. črc 2021

Já teda nevím, mě to přestalo nějak cca 18-20.tt.. ale pak se to zase vrátilo.. jsem teď 28+4 a cítím se hůř než na začátku.. pachy, nevolnosti celý den, zadýchávání, všude všechno tlačí.. zlatý začátky a to jsem si myslela, že nic horšího už nepřijde😃

ninanela
1. srp 2021

Přestalo to ne úplně kolem 4 mesice,ale mělo to výhodu,přibrala jsem jen do 8kg.

tasimia
1. srp 2021

@ladyanne22 asi tě nepotěším, ale mě polovina věci smrděla až do porodu. I mléko :D.

priefi
1. srp 2021

@ladyanne22 po porodu 🤦🏻‍♀️ do té doby mísa nejlepší kamarádka, po porodu sice smrdělo, ale už jsem aspoň nezvracela

ivybee
1. srp 2021

Jsem 30tt a modlím se, aby to přešlo po porodu! 🙏😑 Je to hrůza a všichni okolo mě jsou už na💩, protoze je to šíleně omezuje.. Jo, jsou to fakt děsný chudáci! 😒😄 Snad si po porodu dám zase maso, ryzi, vývar, omáčky,… 🙆‍♀️🤤🙏

ladyanne22
autor
1. srp 2021

@neliiinka
@ninanela
@tasimia
@priefi
@ivybee
Holka vy mě fakt děsíte, já už se chci konečně normálně najíst a normálně fungovat. Já ani nevím k čemu přirovnat ty smrady, hlavně to všechno smrdí úplně stejně...
Už mě i napadlo koupit si ten kolíček na nos, co používají plavci 😅 nezkoušel jste někdo? Třeba by to pomohlo 😆

ivybee
1. srp 2021

@ladyanne22 Rozumím ti a soucítím s tebou.
Kolíček pro plavce jsem zkoušela, ale stejně mi nepomohl. 🤷‍♀️ Přeju hodně sil!

ladyanne22
autor
1. srp 2021

@ivybee 😭 tak už "jen" 26 týdnů a snad to přejde 🧟‍♀️

ellyem
2. srp 2021

Já to tak měla celý 1. trimestr. Smrděla mi hlavně cibule a česnek, což bylo docela na houby, když to jsou jedny ze základních potravin při vaření 😄

ladyanne22
autor
2. srp 2021

@ellyem úplně přesně a já česnek taaak miluju a dávám ho všude 😫 a bez cibule je to taky blbý, když je všude 🤦‍♀️😅

ellyem
2. srp 2021

@ladyanne22 A počkej, až porodíš. Já kojím, dala jsem si špenát, kde byl stroužek česneku a podepsala jsem si ortel dvou nonstop brečících nocí, kdy malého bolelo bříško 🥺

ladyanne22
autor
2. srp 2021

@ellyem tak na kojení si už navždy budu dávat bacha, u dcery jsem vypila pomerančový džus ještě v porodnici (tenkrát jsem to tak neřešila a ani nevěděla, že by to mohlo vadit) a komplet se mi osypala 😒 chudinka

ellyem
2. srp 2021

@ladyanne22 Mně řekli hned v porodnici, že kyselé a perlivé nesmím :( Takže jedu doma jen vodu se sirupem a čaje.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru