Ahojte miminky chtěla bych se zeptat zda mi můžete někdo poradit i když si zasloužim par facek!!
Jsem tehotna 11+2 dní . Z kamarádem jsem spala 16.3. A z přítelem 20.3 několikrát za sebou. Cyklus mam od 26-28 mam nepravidelný někdy přijde v čas někdy až o 2 i 3 dny déle . Termín mi vychází na 11.12. 2021 což odpovídá z přítelem ale pořad si nejsem jistá nemáte někdo zkušenost ? . Byly sme z přítelem v krizi kdy sem ho podvedla je mi to líto nevim už kudy kam dat hlavu muže mi někdo pomoci ?
S pravdou ven 🤷 když podvádíš,tak se chraň, myslíš,že ti tu někdo řekne s kým to máš? Jestli jste měli krizi,tak nechápu,že jsi se nechránila ani s přítelem... Mít takovou krizi až z toho podvedes,není úplně na plánované těhotenství 🤷🤷 no.. máš co ti patří.
Tak ono se to vážně stává? Myslela jsem, že toto je prostě jen ve filmech. Bože bože... No...přeji především poučení pro budoucnost a pevné nervy tedy.
@monci4568 Holka nešťastná, jak myslíš, že bychom ti mohly pomoct...? Jak my můžeme vědět, s kým jsi těhotná, když to nevíš sama. Dokud se mimino nenarodí a neuděláš mu DNA testy, vědět to nebudeš.
Je mi to líto, ale buď půjdeš s pravdou ven a nebo můžeš doufat, že a) dítě je opravdu partnera, b) pokud není, nikdy nenastane situace, aby na to přišel. A nebo ještě můžeš odejít a být s mrnětem sama, bez otce...
@monci4568 za blbost se plati, bud budes mit charakter a přiznás se a dle toho se rozhodne. Nebo budes srab, nereknes nic a nechas si to vzit a nebo hur budes cely zivot chlapovi lhat a cely zivot přemýšlet jestli je to jeho dite nebo ne.. Vic možnosti není a je to jen na tobě. Pokud jsi mela tolik odvahy na to chlapa podvest a nechranit se, mela bys mi i dost odvahy na to říct pravdu.
Záleží, zda víte, kdy, který den, byla v březnu ovulace.
Tak se rozhodni s kým chceš být a tomu řekni ze jsi tehu. Tomu druhému nic neříkej a ideálně s nim přeruš vazby, styky, a nepotkavej se s nim.
Pokud si bezpáteřní mrcha, budeš držet zobák a hodíš to na přítele, který možná otcem není. Pokud si dospělá a máš koule, tak to prostě řekneš oboum a necháš udělat testy otcovství.
Existují testy DNA, které můžeš podstoupit už v těhotenství, ale budeš to muset jednomu z nich říct. Tohle je tak malý časový rozdíl, že jistotu mít nebudeš, dokud ty testy neuděláš, protože pokud neznáš přesný den ovulace, tak to prostě nelze stanovit, ani doktor ti to neřekne.Pokud jsi s oběma šála nechráněně, tak je to 50:50.
@monci4568 Já být tebou tak bych to neřešila, a užívej si že budeš mít vánoční miminko 🍀
@codal no jenže, aby bylo možné ty testy správně vyhodnotit, tak je potřeba vzorek od obou, takže to bude muset říct oběma, ne? Nebo se to provádí nějak jinak?
Holky, už se neobtěžujte s radami, účet zrušen 🤷♀️🤦♀️
@zuzineckah já myslela, že stačí jeden, teda alespoň podle toho, co jsem četla.
@codal no jenže pokud trefí toho nesprávného, tak se to stejně provalí 🙊
@zuzineckah no tak to každopádně!
Je to ale zvláštní, proč se ty holky pak tak děsí čí to mimčo je. Přece když se nechrání, nebo mimčo chce, a spí s více muži, tak musí být jasný výsledek...těhotenství s neznámým, a už dopředu si má vymyslet plán kdyby se to fakt povedlo...a ne šílet až když je po všem...
@klokanka31 Asi používají ten druh "antikoncepce" Neboj, dám si pozor, akorát z ní už po světě běhá pár dětí 🙂
@95newmommy2020 Tohle je ale sviňárna a rozhodně to není v pořádku...
@slecnami A myslíš že chlapi nedělají sviňárny?
@klokanka31 To je argument 🙂.
@miana No co, já mám pocit že si ženy myslí, že musíme být 100 % férové a dokonalé, nedělat žádné chyby, nebýt nevěrné, a mohla bych pokračovat do nekonečna. Chlapi si s tímhle vědu nedělají...
@klokanka31 Tak já bych si takového chlapa nevzala. A dost bych si rozmyslela, s kým mít nechráněný sex. Někteří lidé si prostě sami a rádi komplikují život.
@klokanka31 no tak ale zrovna otcovství je dost těžkej kalibr na to říct si, no co, tak každej někdy ujede. To není, že se mu chovala po večírku s kolegou nebo zatajila rande s bývalým. Nikdo není 100% dokonalej ale jsou více či méně přijatelné chyby... A pak věci, co jsou přes čáru.
@klokanka31 tak podvést partnera je jedna věc a nechat ho vychovávat cizí dítě druhá. To už je absolutně nepřijatelné.
@miana S tím souhlasím. Ale přece jen někdy se stane chyba a člověk nestačí zírat s kým žije...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@monci4568 Ententyky, dva spaliky 🤷🏼♀️ Ctyrdenni rozdil mezi vasimi styky je tak kratky, ze vam nikdo nerekne z jakeho styku jste otehotnela.