Dobrý večer, dochází nám inspirace na holčičí jména..proste máme pocit,že ty nejhezčí už jsme dali☺ Poradíte Prosím? Doma máme Miu a Agátu. Chceme něco kratšího,ne z první 20 ani úplný extrém..nezáleží na ladění s příjmením ani jmény,co už máme doma..díky
Thea - Tea ☺️
Ahoj ,taky máme Miu ;*,a kdy byla druhá holčička chci Zoe ;*nebo ještě Nina , krátké a ne časté jak Ema ;),...
Mě se líbí Laura a Zoe.
Lujza nebo Olivie
Nina, Ema, Beáta, Zina, Viola, Dita, Ela
Šarlota 🙂
Mě hned napadla Lea 😊
Gréta, Ester nebo Rút
Kdyz to tady ctu,chtela bych mit jeste nekolik holcicek. Krasna jmena.
@marketa11112 I já, holčičích se mi líbí hodně, klučičí minimum.
Mně se líbily Adina, Evelína, Marlena, Luisa. A máme Lindu 😉
A jméno Ida je taky nádherné.
Meda
@jupiter2013 na Grétu Gréto = na Rút (k)Rúto? 😆 Tu vlnu jmen, která nahradila Sofinky a Emičky chápu asi ještě míň. Zoe, Nina a Rút? Och!🤦
My budeme mít Karolínku ( Kája)
@prejeta_zaba to mě tedy minulo, že by tomu tak bylo. Ve školce a v okolí žádná taková není, ale frčí Leontýny, Karolíny, Klementýny, Kláry, Anny... Na Grétu Grétko na Rút Rút a jiné domácí zdromněliny se vymyslí vždy nebo nikoliv. Ale se mnou se o jménech dohadovat nemusíš, nemá to cenu, protože já akceptuju jména, které se rodičům líbí a nepohoršuju se na tím jaké zvolí, i kdyby to byla 10. Eliška a 15. Tobiášek. Nechápu spíše ty, které to řeší.
Edita
Moc se mi líbí Nina.
Ágnes🙂
@kesurka Zoe, Nina, Viola, Kira
Holky,moc děkuji za Vaše tipy..Z rodiny a blizkeho okolí jsou zmiňované Zoe,Stela,Klaudie a Šarlota. Ina a Meda se libi mně,ale ne muži a naopak Thea a Olivie se libi jenom jemu..zajimava je ta Beatka,zkusím to s mužem promyslet a vyskloňovat..☺
Máme doma Vilmu, ve výběru jsem měla ještě Lolu a Karin
Jestli někdy budu mít holčičku, tak se bude jmenovat Diana, Antonie nebo Stella ☺️
@kesurka Jste víc na ty modernější jména... ale třeba Jana je krásné jméno a je teď dost v úpadku. JInak mě napadá Nela (těchy bylo dost ale teď už to taky není tak slavné. My máme Adélu a Terezu a přibude Zuzana... První 2 jsou v žebříčku bohužel vysoko 😀 Ještě jsem měla ve výběru Elu, Elenu...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Naše Lota by byla šťastná, kdyby byla další Lotka v Čr. 🙂