Dobrý den, maminky,
poraďte nejkrásnější jméno pro holčičku. Pro chlapečka máme vybrané jméno Kryštof, ale pro holčičku nemůžeme najít to pravé! 🤔 Zda se narodí holka či kluk nevíme, necháváme se překvapit. 🙂
Pro kluka se mi taky líbí Kryštof, pro dceru Ema. Ale libí se mi i Ester, Stella..
Jejda... nejkrasnejsi jméno je přece to její ;) mějte pár v hlavě, počkejte až se narodí a pak uvidíte co se k ní bude hodit. My takhle měli Lukáše, Jana .... A nakonec se narodil Pepík. A Tove a .Emmu .. A nakonec se narodila Miriam. Prostě uvidíte;)
Mně se líbí Alžběta, Sára, Jolana.
My se rozhodovali mezi Anežkou a Malvínou, nakonec na sále vyhrála Anežka ale doufala jsem, že ještě tu Malvínku mít budu 😍 teď čekám chlapečka a vybírání mezi dvěmi jmény je tu nanovo 😂🙏🏻
Amálie, Liliana, Johanka, Doubravka... Mě se moc líbí ty co už se spíš nedávají. Doma mám Víta a Otu.
Ja mam Johanku a Jaroslava
Ja chci Miu a Emily 🙂 pro holku🙂
Livia . U nás doma neprošla, další dítě už neplanujeme, ale kdyby přece jen... Tak už bych si ji prosadila🙂
Za mě Dorotka 🙂 a doma máme Nellu,Marii a Annu
Magdalénka
Kristýnka,Anežka. Já bych se dneska rozhodovala mezi těmito jmény 😉
My máme také Kryštofa 🙂 a jinak pro holčičku se mi líbila Magda (Majda, Madlenka), ale to se nehodilo k příjmení, pak Klárka (totéž, také nejde k příjmení) a pak Kristýnka, nebo Verunka nebo Kačenka. Ale ono pro holčičky je mraky krásných jmen. Měli jsme spíš problém vybrat to klučičí 🙂
Za Doubravku by vám fakt poděkovala 👌😂
My máme vybranou Andělku 🙃
Antonie 🙂 !
My mame doma Rozalii. Kdyz bude druha holka, tak bude Amalie. Jeste se mi vzdycky libila Verunka, Kristynka, Eliska 👍🏼
Berenika, Josefína , Olívie, Antonie 🤗🤗🤗
Ještě Františka se mi moc líbí 🤗🤗🤗
My máme tedy už doma chlapečka Adama ale pro me jsou TOP 3 holčiči jména - Ariana, Laura nebo Zina 😍🌹Tak kdyby se do budoucna nahodou povedla jeste ta holčička Tak jedna z těch jmen by to bylo zatím mi je nejblíž k srdci Ariana 🙂A kdyz bych měla ještě jednoho chlapečka tak to bude Alex, ale vím tady se resi jen ty holčiči jména😄👍
Mam Marketku,libi se mi Mia a Sára
máme vymyšlenou Elišku, ale chtěla jsem Vílu, Mariannu, Natálku, nebo Amálku... a Mája na tisíc způsobů je super 🙂
Máme Kryštofa (3r) a miminko Stellu (5m) 🙂
My meli vybraneho Krystofa a Kristynu.
My budeme mít Elišku ☺️ Ale ještě se nám líbila Anežka, Kristýnka nebo Terezka 🙂
U nás pro holčičku bylo vybráno Maruška ale osud chtěl jinak a doma mám Jiříka a Tomáška
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Evelína 🤩