Je možné, že jsem těhotná i po příchodu MS?

nevimjak_
8. pro 2024

Dobry den, chtela bych se zeptat zda je mozny ze jsem tehotna i po prichodu menstruace ta menstruace byla takova slaba a divala sem se na googlu a tam bylo ze pri tehotenstvi se muze objevit slabe krvaceni az spineni no ta menstruace odchazela a pak se zase vracela je to docela divny ale muze to byt tim ze jsem zacala poprvy uzivat HA a ze byla takova slabsi nebo to s MS jeste nemohlo nic udelat a jeste jsem si vsimla ze HA zpusobuje takove jemne krvaceni coz mam vcera jsem to mela zase vic a dnes tak trosku nahnedly no ale boli me trosku prsa a hlavne hlava ta mi tresti cely den na zadech hodne dole me boli jakoby krize nebo ledviny nevim presne co me boli ale jsem z toho docela zmatena nevim zda je to tou HA a nebo je mozny ze jsem tehotna jsem z toho jelen no tak se chci zeptat maminek ktery byly tehotne jestli meli krvaceli nebo MS neprisla vubec a omlouvam se tem kterym vadi ze zakladam diskuze na stejne tema no tady jsem se docela rozepsala a rekla jsem vse ma co potrebuju odpoved vic jich zakladat nebudu pokud to nebude neco vazny predem dekuji za odpovedi😉

nevimjak_
autor
8. pro 2024

@nevimjak_ jo a jeste se citim takove vynervovana a zase jsem nemocna a da se rict ze me boli i zlucnik uz delsi dobu nevim vubec cim to je jsem fakt zmatena a vcera jsem se probudila a bylo mi spatne a chtelo se mi docela i zvracet ale zaspala jsem to ale kdyz jsem delala testy cca 8 dni vysly negstivni a zitra to je presne mesic po styku bez ochrany ti co vi tak vi ze se tomu neda ani rikat styk ale prosim o nejaky vysvetleni.

nevimjak_
autor
8. pro 2024

@nevimjak_ jo a jeste bych se chtela zeptat az budu mit MS jak ji poznam pry po HA je slabsi ale co kdyz ji nepoznam podle toho ze krvacim i z ty antikoncepce bude silnejsi nebo jak asi bude vypadat a jak ji proste poznam omlouvam se za takovy stupidni dotazy mama mi na to nedokaze odpovedet tohle uz ma davno za sebou

ileni
8. pro 2024

@nevimjak_ ptáš se pořád dokola na to samé. Přečti si příbalový leták, jsou tam nežádoucí účinky. Podle všeho ještě nejsi na tyhle radovánky zralá.

nevimjak_
autor
8. pro 2024

@ileni ja si vse precetla nezadouci ucinky tam jsou ktery zadny nemam

nevimjak_
autor
8. pro 2024

@ileni achjo ale ja se ptam na rady a ne abych si precetla pribalovy letak ten uz mam procteny tak 3x

ileni
8. pro 2024

@nevimjak_ krvácení už jsi řešila, odpověď si dostala, stává se to, než si tělo zvykne, bolest hlavy patří k nežádoucím účinkům. Nevěřím,že to řešíš s mámou...napsat o ní,že je to stará, už 20 let nema MS a nic si k tomu nepamatuje

nevimjak_
autor
8. pro 2024

@ileni moje mamka neni stara to jsem nenapsala psala sem pouze to ze uz MS nema a ze tohle si uz nepamatuje je to zakezitost 20let

nevimjak_
autor
8. pro 2024

@ileni ale ja proste nechapu proc mam takovy divny bolesti i kdyz asi tehotna byt nemuzu nebo ja vazne nevim a uz to bude mesic coz si myslim ze by ty bolesti byly asi vetsi ale nevim no

ileni
8. pro 2024

@nevimjak_ bereš umele hormony, tělo si zvykne nebo ne. Nemusel sednout druh, nemusíš snést hormony. To tady nikdo neví. Může to být i tak, že ti dr léky vymění a bude se zkoušet, co ti sedne, když je ti tak strašně zle ..

nevimjak_
autor
8. pro 2024

@ileni pokud by druh nesedl tak to ani nejde poznat z takovy chvile takze to takhle urcite neni a ty bolesti se daji snest ale nidky sem je nezazila takze to je proste divny

ileni
8. pro 2024

@nevimjak_ ano, nemění se hned, to ani nepíšu, nějakou dobu se vyckava...jo a při HA není MS, jedná se o krvácení ze spadu hormonů, které nastane v 7mi denni pauze/ brani placebo tablet

berenika39
8. pro 2024

@nevimjak_ co na to říká lékař?

nevimjak_
autor
8. pro 2024

@ileni a jak dlouho trvaa?

nevimjak_
autor
8. pro 2024

@berenika39 ja mam prohlidu az za 2 mesice

ileni
8. pro 2024

@nevimjak_ udává se cca 3 mesice

nevimjak_
autor
8. pro 2024

@ileni no vsak ano byla jsem tam pred
Mesicem

nevimjak_
autor
8. pro 2024

@nevimjak_ jo aha vy myslite to krvaceni pardon jo dobre dekuju

ileni
8. pro 2024

@nevimjak_ 3 měsíce se čeká jestli sedne nebo ne

merope
9. pro 2024

@nevimjak_ Když jsem asi rok brala antikoncepci, tak jsem pak měla menstruaci tuším špinění jeden den. Takže to, že je menstruace slabší, je přirozený důsledek.

Ano, dá se být těhotná a mít menstruaci. Ale těhotenský test pak není negativní - měsíc po styku bys byla v 6tt, to už je spíše dálnice a dítěti začíná tlouct srdce.

nevimjak_
autor
9. pro 2024

@merope tak to nejspis tehotna nejsem a muze za to ta antikoncepce protoze nejaky hrozny bolesti nemam myslite ze by to byly horsi bolesti?

1pomnenka
9. pro 2024

Proč zase řešíš těhotenství, když máš negativní test, po MS a bereš antikoncepci? Nesexuj, odlož to o pár let. Jsi ještě dítě, nejsi na to zralá.

nevimjak_
autor
9. pro 2024

@merope no a jeste me strasne nekdy picha tam dole a nebo proste v pod brisku nekdy se mi to stava ale ne takhle moc

nevimjak_
autor
9. pro 2024

@1pomnenka no prootoze si myslim ze je neco semnou spatne myslite zr je nromalni ze me picha v podbrisku ja nevim jestli to je tou antikoncepci nebo ne ale nekdy se musim zastavit a cupnout si aby me to tak nebolelo ale myslim ze kdybych byla tehotne boleli by me krize nebo prsa ty me neboli

miryp
9. pro 2024

30 sekund bez výronu semene, testy sněhově bílé, MS dorazila. Na příbalový leták k HA už jsi byla odkázaná, stejně jako na konzultaci s gynekologem, který fakt není senilní a nejlépe ti vysvětlí NÚ HA, když ty ani tvá máma nejste schopné nastudovat příbalový leták (to tak jako lidi dělají, než se něčím začnou cpát).
Informací jsi zde dostala nespočet, žádné ti nebyly dost dobré, takže já ti poradím, aby ses řídila vlastní radou, kterou jsi dala autorce v rámci jiné diskuze - seber se a dojdi si na krev. Pokud i poté budeš pochybovat o tom, zda jsi či nejsi těhotná, doporučím obrátit se na terapeuta.

nevimjak_
autor
9. pro 2024

@miryp no nemuzu si zajit na dober krve je divny to ze bych byla tehotna v 15 a ze mam vubec podezreni vse neni jak tu pisete a urcite to neni takhle jednoduchy

berenika39
9. pro 2024

@nevimjak_ Proč nemůžeš na odběr krve? Kamkoliv do laborky.

miryp
9. pro 2024

@nevimjak_ pokud se stydíš dojít do laborky a zaplatit si jako samoplátce test, pak můžeš o test požádat svého gynekologa. Ten ti ty prášky nepíše proto, abys o sexu snila, ten ti je předepisuje proto, abys při aktivním pohlavním životě nepřišla do jiného stavu, takže tomu opravdu nepřijde divné, že chceš test. Takže ano, je to úplně jednoduché.

nevimjak_
autor
9. pro 2024

@miryp pisu to naposled to ze jsem mela PS nechraneny 30s je chyba ale ne uplne moje ale to uz vas nemusi zajimat ja vim ze jsem udelala chybu a ponaucila jsem se takze polud vam to vadi ze se ptam tak na to proste neodpovidejte a nepiste mi furt stejne odpovedi kdyz se ptam na nekolik otazek na ktery mi stejne neodpovide a pisete si svoje proste na to neodpovidejte ja se ptam slusnych lidi ne lidi jako jste vy a budou mi to vycitat dekuji😉

miryp
9. pro 2024

@nevimjak_ takže já mám s tebou svatou trpělivost, odpovídám na tvé otázky odporující zdravého rozumu a ve finále se dozvím, že jsem neslušná? A ze svého partnera ve finále uděláš někoho, kdo tě k tomu spojení bez kondomu vlastně donutil?
Takže naposledy - fakta jsou taková, že vše popírá tvou graviditu. Pokud i přesto máš hlodavé myšlenky, tak se seber, čapni mámu za ruku a jděte na tu krev. To je jediná odpověď, kterou potřebuješ, protože patrně až toto černé na bílém ti pomůže, aby ses zklidnila. Pokud tedy celou dobu nejde jen o ubohou snahu zde trollit vykonstruovanou pohádkou, k čemuž se začínám přiklánět čím dál tím více...

1pomnenka
9. pro 2024

@berenika39 Protože je potřeba žádanka nebo zaplatit jako samoplátce. Lepší je o tom 14 dní diskutovat. Možná i déle, jen týden diskutovala o těhotenství a test byl sněhobílý.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru