Čekáme druhou holčičku, první je Anička, ale nevíme jaké druhé jméno 🤔. Už jsem ve 29tt a pořád nevíme 🙈. Chlap chce Emičku, ale přijde mi, že když budu na holky volat Aničko a Emičko, tak se to bude plést 🙊. Další nápady jsou Pavlínka (Pavla), Kateřina a Alena. Všechna k příjmení jdou, ale nemůžeme se rozhodnout pro to pravé. Jaký je váš názor? Předem děkuji 🙂.
Já bych dala Kateřinu, k Aničce se mi hodí, jsou to krásná a ušlechtilá jména. Naopak bych se vyhla Aleně (Alena, Anna mi přijde hodně podobné).
EMIČEK je dost a ani se mi moc nelíbí, Pavlinky jsou hodné 🙂))) a Alenka je taky pěkný. A já mít druhou holčičku, tak to bude Beátka 🙂
Alenka je pěkný 🙂
Všechna jsou hezká, ale nejvíce se mi líbí Kateřina 😊
Starší ségra je Anna a já druhá jsem Kateřina. Tož tak 😇
@jirovapa Anna a Katerina. Vznesena (kralovska) jmena. Jasna volba 🙂
Mě se líbí Kateřina. 😉
Přijde mi, že je teď každá druhá holčička Emička. Já jsem pro Kateřinu. Ale i Pavla a Alena jsou hezká jména.
Anna a Emma se k sobě hodí i zvukomalebně. Jedná maminka z terminove skupiny má holčičky, které se tak jmenují. A když ne Emma, tak Kateřina, Pavla ne a Alena taky na(a to mu máme Elenku).
Jméno Ema/Emma je teď všude, tomu bych se vyhla obloukem. Kateřina je pro mne moc dlouhé, kor když Anna je zas krátké, ale hezké je. Pavla i Alena jsou fajn 🙂
Máme Sabinu a Lucii. Ale čtu, že Lucii asi ne😁😁 Z těch tipů jsem pro Alenku 😊
Z těchto jmen se mi líbí Kateřinka 🙂 Jinak kamarádka má Annu a Adélku a volá na ně Ano a Ado 😅
Kateřina. Krásné jméno. 🙂
Anička a Alenka mi připadá hezké a Kateřina je taky dobrá volba. Emicku nebrat, těch je plno, Pavla mě osobně se nelíbí.
Z tohoto výběru bych dal Alenku.
@blueyonder to je vtipný 😁. Adélka je pěkné jméno, ale už má Adélku sestřenice. 😊
z toho výběru se mi nejvíc líbí Alena. Pavlínka je správně Pavlína a ne Pavla (všechny z okolí na to bývají háklivé), Kateřina je na mě moc dlouhé a já se vyhýbala jménům s r, ř, Emiček je všude moc
@sudylichozrout Akorát že z Anny je brzy Anča a z Kateřiny je Katka nebo Kačka a je po vznešenosti 🙂
@jirovapa Emu bych nedala, mám to spojené s tím retardovaným Ema má mísu, Ema mele maso. Líbí se mi Pavlínka a Alenka.
@jirovapa
Me se z vyberu nelibi ani jedno.Ema je strasne ohrana poslednich par let,Pavlina mi prijde uknourane,Katerina je zase strasne tuctove v nasi generaci a Alena mi pripada jmeno jako pro starou pannu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@jirovapa Mě se líbí Kateřina.Pavla taky dobrý. Alena mi přijde tvrdá.