Domácí mazlíčci. Chovají se k Vám jinak v těhotenství?

klchudik
27. srp 2020

Ahoj, napadla mě myšlenka. Když jste otěhotněli, začali se k vám například vaši pejsci chovat jinak? Víc se mazlit, být furt s vámi, atd?

klokanka31
27. srp 2020

@klchudik Jo, moje fenka si chodila lehat k bříšku, někdy si i hlavu na bříško položila, jako by to miminko poslouchala ☺

petulkadodo
27. srp 2020

@klchudik Náš pes se takhle začal chovat až tak měsíc před porodem, do té doby nic 🙂

uzivatelkapetra
27. srp 2020

Máme tři psy a změny jsem nepozorovala

ariadna12
27. srp 2020

My psy nemeli, ale kocky se chovaly jinak a sousedovic i cizi psi tez.

klchudik
autor
27. srp 2020

@klokanka31
@petulkadodo
@uzivatelkapetra
@ariadna12
Můj pes po mně právě vždycky strašně skákal. Teď jsem si začala všímat, že se vůči mě strašně zklidnil. Přijde se pomazlit, opře se o mě, ale už neskáče jak smyslů zbavený. U manžela to nedělá, že by se zklidnil

zavodnice
27. srp 2020

Ne, vůbec. Pes tehotenstvi vůbec nereflektuje a ani trochu mě nešetří.

jednaholkaa
27. srp 2020

@klchudik Ne vubec, choval se stejne. Akorat ted kdyz mala treba breci tak do toho tesklive vyje 🙂

martiniquest
27. srp 2020

Ne

eviicka
27. srp 2020

Také ne.

klokanka31
27. srp 2020

@klchudik Jo to moje fenka taky na mě přestala skákat. A k malé má úžasný vztah, ihned co jsme si ji donesli z porodnice tak ji vzala za člena naší rodiny. A teď lehává vedle postýlky, když malá jen kvikne, okamžitě se běží podívat jestli je vše v pořádku... 😊

michaela_2
27. srp 2020

Také ne. Ale my jsme si pejska i kocoury pořídili v době, kdy jsme už první dvě děti měli. A absolvovala jsem tedy s nimi až třetí těhotenství. Milujeme je, ale ten vztah je asi přeci jen drobet jinaci, než kdybych je měla před dětmi (bereme je jako součást rodiny, ale pokud bych měla třeba pejska ještě jako bezdětná, určitě bych si k němu vybudovala bližší vztah a byl by pro mě proste tím středem 🙂)

ariadna12
27. srp 2020

@klchudik mne kocky sedely u tela nebo na brise (ne na kline, ale kdyz jsem lezela, pribehla micina s sedla si mi na podbrisek), psi ke mne pribehli, ocuchali bricho nebo zduchali do nej jemne cumakem. V jedne minizoo jsem sla hladit osla a zduchnul mne taky trochu do bricha😊. Zvirata to citi.

linda_22
28. srp 2020

Mě překvapil jeden z koní, ostatní nereagovali nijak, ale jeden mladý valach (má teda na mě z nějakého důvodu velkou slabost) ke mě dřív chodil a strkal do břicha, žeber a tak, a hned od začátku těhotentví toho nechal a začal mi olizovat místo toho tvář nebo ruku.. možná je to náhoda, u koně bych to nečekala.. 🙂

kwk
28. srp 2020

Ahoj, u nas to vedela prvni fenka ze jsem tehotna a davala mi to znat.
Ze dne na den zacala spat s pritelem, koukala na me uplne jinak a zacala preferovat jen jeho. Ihned jsem si jeji zmeny chovani vsimla a za mesic jsem zjistila ze jsem tehotna.
Ted jsem 30 tyden a uz je to lepsi. Spi i se mnou, prijde se pomazlit.
Ale priznam se, ze jsem to ze zacatku tezce nesla 😔

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru