Ahoj holky,
Ráda bych se zeptala a zároveň svěřila s pocity, které mě nyní provázejí..
Jsem ve 20. Týdnu těhotenství a mám hrozné myšlenky :(
Přítel je o 4 roky mladší než já, čekáme spolu chlapečka a já se neustále bojím, že mě opustí, že si třeba najde někoho bokem, protože máme strašně málo sexu (kvůli nízko uložené placentě) bojím se, že mě začne podvádět :(
Co jsem těhotná tak takové myšlenky mám pořád, dokonce mám takové noční můry :/ je to hrůza nevím jak z toho ven, ikdyž jdu přes odpoledne ven s kamarádkou když má přítel odpolední, neustále se soustředím na to co mám v hlavě a na nic jinýho.
Má někdo z vás taky takovej pocit? Nebo depku?
Je to hrůůzaa
Promluvte si. Nikdo ti do vztahu nevidí a ani nezná tvého přítele. Řekni mu o svých pocitech o svém strachu. Nemůžeš to držet v sobě. Všechno se přenáší na miminko. Držím palce
@uzivatelkapetra Právěže věřím, proto nechápu proč mě tohle napadá.
@julien9 tak se na to vyprdni. Prostě s tebou mlátí hormony 😉 asi spolu nejste týden, tak víš jaký je. Pokud mu nevěříš, tak se omlouvám, ale neměla sis s ním pořizovat rodinu. Jinak co se sexu týče, není přeci jen pohlavní styk ale jsou i jenže způsoby a praktiky. 😊
Ale pokud ti řekl tohle tak je rozumný a tím by to pro mě haslo.
Čekáš první mimčo? Nebo je to asi jedno. Přijde mi, že ne že by nevěřila partnerovi. Jak kdybys pochybovala o sobě, že to vše zvládneš, že bude pohoda... Čeká vás spoustu nových situaci a neznámých zážitků. To může vyvolat strach a lidí jsou úžasní destruktivni tvorové, protože občas když jsou v pohodě, tak je to vlastně divné v dnešní době a samy sebe dokáží stresovat z ničeho. Sama to znám a čas od času ne to taky potká. Volila bych vědomou přítomnost. V okamžiku, když tě tyto šílené myšlenky pohltí, záměr se na to co děláš, co vidíš. Klidně si to i komentuj (trochu jak blázen). Jdu lesem, tady je strom, spa mu list, je žlutý, pohoda je krásné... Osvědčení svoji pozornost z temných myšlenek. A sama si třeba vytvoř formuli, máme se hezky, máme se dobře a vše spolu zvládneme jak nejlépe to půjde.. něco takového, pozivitne laděného a v kříži si to připomeň...🙂 Ono to zase odezní 😉
Ahoj, uspokoj jej jinak ;).
Neměli jsme v tehu sex a jsme stále spolu. Dej se do pohody nebo ti fakt uteče 😉
@julien9 to jsou ty hormony, jeste to bude sranda v sestinedeli a pokud jeste navic Ti nekdo neco rekne, co Tvemu podezreni prida urodnou pudu, to teprve bude toco. Ale neboj, hormony se ustali, myslenky se zlepsi a postupne prejdou. Jinak mimco je total zkouska vztahu a mozna zahapruje, i sebelepsi vztah v te dobe zahapruje, protoze jsou oba unaveni a povrci po sobe, ale pak,.az bude unava mensi, vse se zlepsi. Pokud je vztah postaveny na dobrych zakladech, neni se ceho bat. Miminko je pouto na cely zivot a dokonce bych rekla, ze nekdy partner tak nejak ani intimnosti v te dobe nechce, ma strach, aby se neublizilo miminku, takze ani mozna nestrada, nekdy mi prijde, ze ty hormony prechazi i na ty tatinky 😅
asi hormony...prej strašně málo sexu:D ono to třeba dost pravděpodobně nebude lepší ani x měsíců po porodu, a řekla bych, že je to dost normální. samozřejěm je dobrý si ve vztahu ujasnit, jak moc to komu vadí a pak s tím případně něco dělat. ale musí se to taky přežít.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No očividně mu moc nevěříš, to je smutné. Nebo on takový snad je, že jak nebude mít svůj příděl, tak bude hledat jinde?