Jsem v 1. Trimestru svého druhého těhotenství. Své první dítě neskutečně miluju, zbožňuji,. O všem s ním mluvím odjakživa, užívám si jej. Jsou mu 3 a půl roku.. No a k jádru pudla, co jsem těhotná, tak ve mně vyvolává averzi, vytáčí mě, tak, jak na něj teď křičím, jsem nikdy nekřičela. Skoro vše šlo řešit domluvou, ale teď na to nemám trpělivost. Potřebovala bych nějak přijít na to, co u sebe změnit, já nechci, aby se mě mě dítě balo.. Já prostě pak brečím a jdu si jej do školky vyzvednout s láskou, protože mi chybí a najednou zase averze.. Přejde to? Jsou to jen hormony, které mám teď nebo to pak zůstane? Manžel úplně nechape, co prožívám, nerozumí tomu.
@raquelka S Tebou cvičí hormony a dítě taky tuší, že je něco jinak.
Hoď se do klidu, dělej si pravidelně čas na sebe a taky pěkný, kvalitně strávený čas s dítětem. Místo řevu zatím vždycky počítej v duchu do deseti nebo si na chvíli odejdi vyřvat se jinam. To bude dobrý.,..
Já to mám teď takhle ke konci těhotenství. Manžel do večera v práci, já pár dnů do porodu, všechno mě bolí, štve, jsem protivná už i na sebe 😀 Raději synovi po příchodu domů ze školky pustím TV a dělám, že neexistuju 😅
Jsou to nejspíš hormony, měla jsem to podobné. Taková vnitřní nervozita, méně trpělivosti. Já to měla spíš ke konci (člověk byl jak velryba a plno věcí jde jen složitě, navíc byla zima, která mě obecně irituje, plus jak se to blížilo do závěrečné rovinky...). A tříletí bývají často nároční 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Těhotenské hormony s tebou mávají, co jiného.