Bolesti a odchod hlenové zátky. Blíží se porod?

4. únor 2020

Ahoj, omlouvám se že píšu anonymně ale jsem stydlivka. Momentálně jsem 38tt, mám pozitivního streptokoka a k tomu cukrovku. Jsem provorodička a Termín mám 19 února ale podle toho se neřídím. Včera odpoledne ze mě odešla taková hlenovitá špagetka ale úplně bezbarvá. Po té jsem měla lítačky na záchod kvůli neustálému čůrání ale i stolici. Nic mě nebolelo všechno bylo v klidu. K večeru ale začaly bolesti zad na místě ledvin ale i kříže a břiše a menstruační bolesti dole a tlak a bylo to až i křečovité ale slabé a jak rychle to přišlo, tak rychle to odešlo (několikrát po sobě) musím zmínit že ten den bylo naše dítko extrémně aktivní. Večer jsem šla spát ale budila se každé dvě hodiny. Né bolestma ale z divného pocitu celkově po těle. Dnes ráno mě to opět nutilo na záchod se stolicí i čůrat a zase ze mě vylezla hlenovitá špageta ale tentokrát delší a lehce zakalená a zase začali i ty bolesti. Moje otázky zní .. je to takhle v pořádku ? Je to předzvěst hodně blízkého porodu ? Děkuji za odpovědi, či rady. Jen nevím co čekat. A popřípadě co dělat nebo nedělat.

xtina123
4. únor 2020

Ano, podle mě rodíte

amazonkajanik
4. únor 2020

Taky si myslím, že je na čase připravit tašky do předsíně 😉😁

vendelinka08
4. únor 2020

Ano, vypadá to na začínající porod. Hlavně nepanikařit, dejte si v klidu sprchu, počítejte jak často se bolesti opakují, řiďte se svými pocity. Pokud se nebudete cítit, tak si vemte tašku a jeďte do porodnice. To časté močení a stolice je v pořádku, tělo se samo čistí a připravuje na porod. Tak držím palce.

autor
4. únor 2020

Děkuji za odpovědi 🙂 jen ty bolesti nejsou nijak extra. Jsou jiné než jsem občas měla ale nejsou nějaké hodně bolestivé. Tak prostě budu čekat 🙂

balogis
4. únor 2020

Tady je důležité aby ste případně dojela do porodnice vcas vzhledem k pozitivnímu streptokokovi aby vám nasadili ATB,ale určitě nepanikařit, sledovat kontrakce a v případě odtoku vody ihned odjezd

lenka_tom
4. únor 2020

Teď mi kamarádka říkala, že měla asi 3 citelné kontrakce. Na třetí byl prcek venku 🙂

veronika_tvrda
4. únor 2020

Mně takhle odešla hlenová zátka ve středu ráno, divné pocity dopoledne mě vedly k návštěvě lékárny k zakoupení vybavení do porodnice, odpoledne zabalení tašky. Byla jsem 35+5 a manžel nic moc netušil. Večer poslíčci zeslábli, intervaly se prodloužily, vana to rozehnala, šla jsem spát. Po druhé hodině už mě vzbudila intuice, postupně během pár hodin se mi rozjížděly kontrakce, které už vana nerozehnala. V šest byl vstanut manžel, v půl osmé na monitor v porodnici, kde mi potvrdili, že to není planý poplach. V půl dvanácté prcek venku.
Držím pěsti pro pohodový průběh porodu

autor
4. únor 2020

Já už mám tašku připravenou. Bolesti jsou furt stejně slabé a tak jen čekám a Odpočívám ale mohu říct že mi to jde nejvíce přes záda. A je jedno jak si lehnu nebo sednu. Když tak zítra mám další kontrolu, tak jim to tam řeknu pokud se to nějak nerozjede do té doby.

autor
6. únor 2020

Tak stále bolesti stále honičky na záchod ale nic se neděje už jsem hrozně vyčerpaná měla jste to některá takhle ?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru