10. tt a přijdu si, jak kdybych nebyla těhotná. Je to jen pocit a neřešit to?

lucy9756
15. čer 2023

Zdravím, vím že je ma obava asi zbytečná ale i tak se chci raději zeptat. Naposledy jsem byla na ultrazvuku 8+4 vse bylo v pořádku a srdíčko krásně tlouklo. Na další prohlídku jdu 11+4. Nevim proč, ale poslední týden se cítím jak kdybych nebyla vůbec těhotná ikdyž příznaky mám (bolest prsou, nevolnost, unava). Bojím se aby nebylo něco špatně, ale na druhou stranu si říkám ze bych treba aspon špinila nebo tak ale to jsem vůbec nezaznamenala. Myslíte ze to je jen muj blbý pocit a že to prostě nemam řešit? Jede mi v hlavě abych o miminko nepřišla. Díky

zuzkasim
15. čer 2023

Já nevím, ale jak si chceš "připadat těhotná"? Toužíš po tom, abys měla nějaké potíže? Pokud se cítíš "normálně", tak je to asi to nejlepší, ne? Těhotenství není nemoc. I kdyby něco v pořádku nebylo, tak to stejně neovlivníš, nemá smysl nad tím uvažovat nebo se tím dokonce trápit.

lis6
15. čer 2023

@lucy9756 měla jsem to také tak. V prvním těhotenství jsem od začátku každou vteřinu věděla že jsem těhotná, cítila jsem bříško, ve snu jsem byla těhotná. A teď nic. Měla jsem tedy pak nevolnosti,ale prostě jsem nebyla tak nastavená (už to není poprvé a tříleťák taky zaměstnává můj mozek). Taky jsem se na každé kontrole bála jestli tam miminko furt je 😁Teď už jsem 19tt občas cítím něco jako pohyby a vím o něm. Takže ten pocit je jen pocit.

klokanka31
15. čer 2023

@lucy9756 Mně po celé těhotenství nebylo nic, taky jsem si nepřišla těhotná, až pak když přišly pohyby mimča 😊 a všechno v pořádku.

laxesis
15. čer 2023

@lucy9756 Klídek, příznaky mizí a opět se objevují, někomu je prostě celou dobu skvěle a fakt si to může užít..🙂 není pravidlo, že ti něco musí nutně být, jen tady to asi vidíš častěji, protože málokdo tu bude psát "je mi výborně, pojďme si o tom založit téma" , píšou se tu většinou nějaké potíže, bolesti, nevolnosti, špinění, píchání.. 🙂

lucy9756
autor
15. čer 2023

@laxesis diky za uklidnění 😊

rozitta
15. čer 2023

@lucy9756 já to samé. Po umělém oplodnění. Vůbec žádné příznaky. Myslela jsem, že to zase nevyšlo. Takže jsem dělala fyzicky náročnou práci na žebříku 😂 za dva dny jsem si měla dělat test, udělala jsem si ho jen z povinnosti a byla tam dálnice 😂 těhotná jsem si nepřišla snad do 20tt. Žádné břicho ani nevolnost. Nic!!

lucy9756
autor
15. čer 2023

@rozitta tak to jo 😅😅 to ja od 5tt nevolnosti se vsim vsudy mdloby atd a ted se objeví max zacpa a obcas nebolnost tak jsem teosku znervoznela 🤦‍♀️

bara88
15. čer 2023

Máš nevolnosti bolesti prsou únavu a jaké ještě problémy a nebo příznaky by si chtěla?já neměla vůbec žádné mevolnosti a cítila sem se od začátku úplně dobře

mamora
15. čer 2023

@lucy9756 Já jsem do 12tt ani nevěděla, že jsem těhotná. Pořád jsem čekala, až se mi po vysazení antikoncepce vrátí měsíčky, aby jsme se mohli začít snažit. Když mi začali být těsné rifle, nadávala jsem, že jsem přibrala nebo jsem asi těhotná, jinak nevím. A tak manžel koupil test a byl pozitivní 😉

janule0123
16. čer 2023

@lucy9756 hlavně klid …můžeš blinkat a připadat si sebevíc těhotně bez nějakýho krvácení a podobně .. a tehu nedopadne .. nebo naopak.. můžeš krvacet neskutečně a bejbo bude ok… zachovej klid.. ono i každý těhotenství je jiný a neznamená ze je něco špatně 😄já byla těhotná třikrát a pokaždé úplně jiný …hlavně klid .. z příznaků a nepřiznají to nepoznas 😎

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru