Ahoj, chtěla bych se zeptat, na jak dlouho je zoo v jihlavě? je to na celý den (je třeba velká tak jako ve Zlíně) nebo je jen na dopoledne/odpoledne.. a dá se něco dělat v Jihlavě nebo blízkém okolí něco? Mám děti 4 a 2 roky? Klidně nějaká malá herna. nebo tak 🙂 moc díky za rady
děkuji za info. A lesopark Heulos? Neznáte náhodou? Je to dobré, jsou ta zvířata, jejich krmení nebo něco takového?
A to centrum Robinson je asi na celý den nebo většinu, že?
Spíš bude tak na půl dne, ale když budete prozkoumávat každý zákoutí, tak tam můžete strávit i víc času 🙂 Přímo v Jihlavě mě úplně nic nenapadá, možná tak Cacao café nebo Mama´s Coffee, kavárny s dětským koutkem. Lesopark Heulos je přímo kolem zoo, jsou tam nějaké dřevěné tabule s pexesem a tak. Nic extra, uvidíte odkud max. lamu a kozu. Kousíček za zoo je pěkné dětské hřiště. https://mapy.cz/fotografie?source=base&id=19276... Tady i s fotkama.
Nedaleko Jihlavy je třeba Muzeum autíček Příseka i s kavárnou. K vidění nejen autíčka, ale i hračky. Nebo nám se třeba líbilo v Dobroníně, https://www.dobronin.cz/naucna-stezka-o-konich/.... Dětské hřiště, procházka, koníci... Robinson za mě na celý den, když už tam zaplatíte vstupné. Jedete na více dní? Nebo jen na jeden?
Moc děkuji za inspiraci a za poslání odkazů. Jedeme na dovolenou a budeme bydlet kousek od Telče. A jak tam pojedeme, tak se chceme někde stavit na výletě..🙂 A po cestě máme právě Jihlavu.
Pokud budete kousek od Telče , tak zkuste Roštejn 🙂
@adelait Jé, to jsem právě chtěla vysolit, spoustů tipů z okolí Telče. Jihlavská ZOO je fakt skvělá, ale nic dalšího bych fakt z Jihlavy úplně nevyhledávala 🙂 Pak asi pojedete přes Třešt, tak tam je teď nové hezké hřišťátko, jen tak na přizastavení by mohlo být fajn 🙂
máme vypsané zatím:
Další dny:
Lesopark u Jakuba
Pohádková stezka Panenská u Jemnice
katakomby Jihlava
zámek a město Telč
Outdoor resort Březová
Vnitřní:
Zábavní park Robinson Jihlava
Panský dvůr Telč
Chybí nám tady něco dobrýho?🙂
S malými dětmi bych vynechala katakomby. V Telči bych zašla do Telčského domu na náměstí a nebo prošla/projela na odrážedle NS Lipky a zastavila se na Ranč Telč. Ten Resort Březová je jen na rezervaci, to víte? A s tak malými dětmi asi nebudete úplně nadšený. Když byli malému 3 tak jsem ho nechala doma a teď jsem tam s dětmi byla zase, malému je 5, a pro něj to až tak extra záživné nebylo. Max. tak 1 věc je tam pro takhle malé prcky. Když budete chtít za zvířátky, tak třeba ještě Zookoutek Nová Říše. A rozhodně bych zařadila Roštejn, je tam skvělá interaktvní prohlídka pro děti, fakt supr i pro takhle malé. Je to bez průvodce.
Outdoor resort Březová není volně přístupný v létě, je vyhrazen táborům. Nebo tam jedete teď mimo sezónu a máte rezervaci na víkend pro rodiny?
Jinak pro tak malé děti to stejně není, to max. část Bongo pro toho staršího. Pro dvouleťáka vůbec
Jo a zapomněla jsem na Hospodářský dvůr Bohuslavice, tam je to super, krásné hřiště, procházka kolem rybníka, spoustu zvířátek...
Ještě je v Jihlavě bazén. Jako nic moc velkého ani žádné extra atrakce, ale na 2 hodinky s dětmi se to dá 😉.
@maciceksta Tyjo, štěstí, že sem tady na vás narazila. To sem vůbec nevěděla, že se musí resort zamlouvat dopředu a že to není úplně pro tak malý děti... Děkuji moc za info, aspoň tam nepojedeme zbytečně🙂
A děkuji za obrovské množství inspirace, ste úžasná🙂
@adelait Není vůbec za co, miluju výlety a strašně mě baví někomu radit, kam vyrazit, až si připadám, že s tím kolikrát obtěžuju 🙂 Navíc jsem na Jihlavsku doma, takže je to jasný. Ať vám vyjde počasí a ať se vám Vysočna líbí 🙂
@adelait Doporučuju navštívit podzemí v Jihlavě, ale to asi pro děti úplně nebude...