Jihlava - zoo. Na jak dlouho? A máte tip na jiné vyžití s dětmi?

adelait
14. čer 2023

Ahoj, chtěla bych se zeptat, na jak dlouho je zoo v jihlavě? je to na celý den (je třeba velká tak jako ve Zlíně) nebo je jen na dopoledne/odpoledne.. a dá se něco dělat v Jihlavě nebo blízkém okolí něco? Mám děti 4 a 2 roky? Klidně nějaká malá herna. nebo tak 🙂 moc díky za rady

klokanka31
14. čer 2023

@adelait Doporučuju navštívit podzemí v Jihlavě, ale to asi pro děti úplně nebude...

malinkata
14. čer 2023

@adelait určitě není dle mého na celý den, ale je krásná. Já jí miluji.

adelait
autor
14. čer 2023

děkuji za info. A lesopark Heulos? Neznáte náhodou? Je to dobré, jsou ta zvířata, jejich krmení nebo něco takového?

adelait
autor
14. čer 2023

A to centrum Robinson je asi na celý den nebo většinu, že?

maciceksta
14. čer 2023

Spíš bude tak na půl dne, ale když budete prozkoumávat každý zákoutí, tak tam můžete strávit i víc času 🙂 Přímo v Jihlavě mě úplně nic nenapadá, možná tak Cacao café nebo Mama´s Coffee, kavárny s dětským koutkem. Lesopark Heulos je přímo kolem zoo, jsou tam nějaké dřevěné tabule s pexesem a tak. Nic extra, uvidíte odkud max. lamu a kozu. Kousíček za zoo je pěkné dětské hřiště. https://mapy.cz/fotografie?source=base&id=19276... Tady i s fotkama.
Nedaleko Jihlavy je třeba Muzeum autíček Příseka i s kavárnou. K vidění nejen autíčka, ale i hračky. Nebo nám se třeba líbilo v Dobroníně, https://www.dobronin.cz/naucna-stezka-o-konich/.... Dětské hřiště, procházka, koníci... Robinson za mě na celý den, když už tam zaplatíte vstupné. Jedete na více dní? Nebo jen na jeden?

adelait
autor
14. čer 2023

Moc děkuji za inspiraci a za poslání odkazů. Jedeme na dovolenou a budeme bydlet kousek od Telče. A jak tam pojedeme, tak se chceme někde stavit na výletě..🙂 A po cestě máme právě Jihlavu.

janulkav
14. čer 2023

Pokud budete kousek od Telče , tak zkuste Roštejn 🙂

maciceksta
14. čer 2023

@adelait Jé, to jsem právě chtěla vysolit, spoustů tipů z okolí Telče. Jihlavská ZOO je fakt skvělá, ale nic dalšího bych fakt z Jihlavy úplně nevyhledávala 🙂 Pak asi pojedete přes Třešt, tak tam je teď nové hezké hřišťátko, jen tak na přizastavení by mohlo být fajn 🙂

maciceksta
14. čer 2023

Toto je v Třešti

adelait
autor
14. čer 2023

máme vypsané zatím:
Další dny:
Lesopark u Jakuba
Pohádková stezka Panenská u Jemnice
katakomby Jihlava
zámek a město Telč
Outdoor resort Březová

Vnitřní:
Zábavní park Robinson Jihlava
Panský dvůr Telč

Chybí nám tady něco dobrýho?🙂

maciceksta
14. čer 2023

S malými dětmi bych vynechala katakomby. V Telči bych zašla do Telčského domu na náměstí a nebo prošla/projela na odrážedle NS Lipky a zastavila se na Ranč Telč. Ten Resort Březová je jen na rezervaci, to víte? A s tak malými dětmi asi nebudete úplně nadšený. Když byli malému 3 tak jsem ho nechala doma a teď jsem tam s dětmi byla zase, malému je 5, a pro něj to až tak extra záživné nebylo. Max. tak 1 věc je tam pro takhle malé prcky. Když budete chtít za zvířátky, tak třeba ještě Zookoutek Nová Říše. A rozhodně bych zařadila Roštejn, je tam skvělá interaktvní prohlídka pro děti, fakt supr i pro takhle malé. Je to bez průvodce.

ninive211
14. čer 2023

Outdoor resort Březová není volně přístupný v létě, je vyhrazen táborům. Nebo tam jedete teď mimo sezónu a máte rezervaci na víkend pro rodiny?
Jinak pro tak malé děti to stejně není, to max. část Bongo pro toho staršího. Pro dvouleťáka vůbec

maciceksta
14. čer 2023

Jo a zapomněla jsem na Hospodářský dvůr Bohuslavice, tam je to super, krásné hřiště, procházka kolem rybníka, spoustu zvířátek...

majaveja
14. čer 2023

Ještě je v Jihlavě bazén. Jako nic moc velkého ani žádné extra atrakce, ale na 2 hodinky s dětmi se to dá 😉.

adelait
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
adelait
autor
14. čer 2023

@maciceksta Tyjo, štěstí, že sem tady na vás narazila. To sem vůbec nevěděla, že se musí resort zamlouvat dopředu a že to není úplně pro tak malý děti... Děkuji moc za info, aspoň tam nepojedeme zbytečně🙂
A děkuji za obrovské množství inspirace, ste úžasná🙂

adelait
autor
14. čer 2023

@ninive211 Děkuji za info. nevěděla jsem, že se musí objednávat dopředu. Nakonec tam nepojedeme.. Evidentně to ještě pro naše malé prcky není🙂

maciceksta
15. čer 2023

@adelait Není vůbec za co, miluju výlety a strašně mě baví někomu radit, kam vyrazit, až si připadám, že s tím kolikrát obtěžuju 🙂 Navíc jsem na Jihlavsku doma, takže je to jasný. Ať vám vyjde počasí a ať se vám Vysočna líbí 🙂