Zvýšení šance na otěhotnění - prstíková metoda?

witchir
22. říj 2015

Ahoj holky, narazila jsem v jedné diskuzi jak zvýšit šanci na otěhotnění. Bylo to doporučení od jedné těhuky, které se takto povedlo otěhotnět. Diskuzi jsem pročetla prakticky celou a schválně jsem počítala kolik holek to zkusilo a povedlo se.... překvapivě jich bylo víc jak 20.... 😨
Metoda spočívá v tom, že po milování pomůžete spermijkám prstama. Naberete jedním, nebo dvěma prsty spermijky a potřete jimi děložní čípek hned po sexíku, bez toho aniž by jste vstávali z postele. Zajímalo by mě, jestli jste to některá zkusila a s jakým výsledkem a nebo jestli to zkusíte 😉
Já se přiznám, že jsem to prubla 😀 protože si říkám, že účel světí prostředky 😀

keny123
22. říj 2015

taky jsem zkoušela ... u druhého ...nevim zda to bylo tim ale povedlo se...

kecka28
22. říj 2015

Také jsem o tom slyšela, dokonce od maminky z okolí a ne jen z webu. My jsme zkoušeli a nepovedlo se, ale my jsme případ pro IVF :-/

keny123
22. říj 2015
witchir
autor
22. říj 2015

@keny123 kolikrát jsi to zkusila? 😉
@kecka28 držím pěsti ať se vám zadaří 🙂
.............................................................................
Když to vezmu selským rozumem, tak by to mohlo fungovat u těch, které mají v pochvě kyselejší nebo takové prostředí, které brání pohyblivosti spermijí... 😉
Mě hodně překvapilo, že tam psaly holčiny i třeba rok a více po tom co ta diskuze začala, že to náhodou našli a zkusili a některým to i hned vyšlo v průběho 1 - 3 měsíců... a fakt jich nebylo málo. 😨
Vím, že i větší šance otěhotnět je pokud má žena orgasmus, ten se dá nasimulovat vědomými stahy pochvy, pokud to žena umí a samozřejmě i si může pomoci sama drážděním po ejakulaci partnera 😀

keny123
22. říj 2015

@witchir jednou :D a mám z toho syna :D těžko říct zda je to náhoda 😉

witchir
autor
22. říj 2015

@keny123 nooo, tak to je dobrý... 😀 třeba to vážně funguje, asi ne na každou, ale na ty co nemají jiný zdravotní nebo hormonální problém 😉
Já to zjistím za týden, jestli funguje i na mě 😅

bobinka1987
22. říj 2015

@witchir mno teda z čistě technického hlediska - jde o to, kam si v leže dosáhneš...To by sis asi musela nejspíš čupnout, abys dosáhla až tam, kam potřebuješ. Není lepší zkusit podložit zadek?

lendulina
22. říj 2015

si myslim, že je to absolutní blbost..

bajana
22. říj 2015

uz som o tom pocula ale laicky si myslim, ze po vystreku preniknu spermie hlbsie ako ked sa otru prstami...nie?

sephorka
22. říj 2015

slyšela jsem, že to funguje, ale osobně mi to nepomohlo…

witchir
autor
22. říj 2015

@bobinka1987 po dvou porodech si na čípek v době ovulace dosáhnu 🙂 a jen pdložit zadek asi není efektivní.

witchir
autor
22. říj 2015

Jinak... pokud vezmu v úvahu anatomii ženského těla... čípek je pokud žena leží na horní stěně pochvy vzadu. Předpoklad k úspěšnému průniku spermií je, že se děložní čípek namáčí ve spermatu. To se děje pouze v případech kdy má žena orgasmus a nebo umí ovládat poševní stahy. Když pominu, že i ph v pochvě a děložním hrdle může velice ovlivnit života schopnost sperma. Zase tak nelogické a nemožné to není....

bajana
22. říj 2015

@witchir no ja v tom teda logiku nevidim...prsty sa dostanu dalej ako stoporeny penis? pytam sa ako blba, ale nie je mi to jasne...navyse ja som 3x otehotnela bez orgazmu a o tom, ze by som ovladala stahy posvy, neviem 😅

klara215
22. říj 2015

Taky si myslím,že otěhotnět jen při orgasmu je blbost..určitě to jde i bez něj...

witchir
autor
22. říj 2015

@bajana pak patříš mezi ty šťastnější, když jsi otěhotněla tak snadno. 😉
A jestli dosáhne žena prsty dál než stopořený penis asi závisí na velikosti penisu a taky pochvy, takže těžko říct. 🙂
V podstatě tu jen polemizujeme 😉 i tak si myslím, že až tak nereálné takto otěhotnět asi není.

witchir
autor
22. říj 2015

Taky jsem psala , že větší pravděpodobnost je při orgasmu ne že bez něj to nejde 🙂

witchir
autor
22. říj 2015

Ooo pardon... teď koukám, že jsem to v příspěvku neuvedla, takže uvádím na pravou míru :
Pravděpodobnost otěhotnětnění se zvyšuje pokud má žena při sexiku orgasmus, protože to usnadňuje průnik spermií.

luckylee
22. říj 2015

Precetla jsem si to,vyzkousela parkrat,orgasmus jsem pri sexu nemela a vyslo to.Samozrejme nejde rict,ze to bylo touhle metodou.Byla jsem teprve druhy mesic po vysazeni HA tak tezko rict ale zkazit se tim asi take nic neda.🙂

witchir
autor
22. říj 2015

@luckylee to máš pravdu, nikdo nedokáže říct na kolik tahle "metoda" funguje a zkazit se tím asi nic nedá. 😉
A gratuluji k těhu 🙂

bajana
22. říj 2015

@witchir vobec to nebolo lahke, snazili sme sa 2r, kym sa prve zadarilo, ale o par tyzdnov bolo po...ale to sem nepatri...v kazdom pripade ak by mali otehotniet len zeny po orgazme, je na svete vyrazne menej ludi 😉...ale ok, opravila si sa

witchir
autor
22. říj 2015

@bajana jj, to věřím, někdy ta cesta není lehká a vím o čem mluvíš. Snad každá chceme, aby se to povedlo nejlépe ihned 😉
Opravila, jsem blondýna 😀 😉

luckylee
22. říj 2015

@witchir dekuji...Jinak jmenovat nebudu ale jeste jsem tu metodu jedne kocce popsala a ta mi taky za cca mesic psala ze je tehu.Ono vzdycky i hlavni roli hraje psychika a pokud nekdo veri ze tohle muze pomoci tak proste pomuze.😀 A drzim pesti at to vyjde i tobe.🙂

witchir
autor
22. říj 2015

@luckylee Jee moooc děkuji 🙂 😉 Jj, psychika dělá hodně 😀 a já mám ještě týden čekání 🙂

evazchleva
22. říj 2015

No, tak my praktikujem, ze M.je driv, a pak me "dodela" vibratorem. Takze ja sice nasavam pravidelne, ale z tech spermii je pak slehacka 😀. Zatim su zootechnicky receno "jalova". Dnes 1.dc, zaciname 5.mesic pokusu.

witchir
autor
23. říj 2015

@evazchleva Tak teď tu brečím smíchy 😀 skvělý popis 😀
Samozřejmě držím pěsti, ať se šlehačka brzy ujme 😉 🙂