Ahoj holky, narazila jsem v jedné diskuzi jak zvýšit šanci na otěhotnění. Bylo to doporučení od jedné těhuky, které se takto povedlo otěhotnět. Diskuzi jsem pročetla prakticky celou a schválně jsem počítala kolik holek to zkusilo a povedlo se.... překvapivě jich bylo víc jak 20.... 😨
Metoda spočívá v tom, že po milování pomůžete spermijkám prstama. Naberete jedním, nebo dvěma prsty spermijky a potřete jimi děložní čípek hned po sexíku, bez toho aniž by jste vstávali z postele. Zajímalo by mě, jestli jste to některá zkusila a s jakým výsledkem a nebo jestli to zkusíte 😉
Já se přiznám, že jsem to prubla 😀 protože si říkám, že účel světí prostředky 😀
Také jsem o tom slyšela, dokonce od maminky z okolí a ne jen z webu. My jsme zkoušeli a nepovedlo se, ale my jsme případ pro IVF :-/
@keny123 kolikrát jsi to zkusila? 😉
@kecka28 držím pěsti ať se vám zadaří 🙂
.............................................................................
Když to vezmu selským rozumem, tak by to mohlo fungovat u těch, které mají v pochvě kyselejší nebo takové prostředí, které brání pohyblivosti spermijí... 😉
Mě hodně překvapilo, že tam psaly holčiny i třeba rok a více po tom co ta diskuze začala, že to náhodou našli a zkusili a některým to i hned vyšlo v průběho 1 - 3 měsíců... a fakt jich nebylo málo. 😨
Vím, že i větší šance otěhotnět je pokud má žena orgasmus, ten se dá nasimulovat vědomými stahy pochvy, pokud to žena umí a samozřejmě i si může pomoci sama drážděním po ejakulaci partnera 😀
@witchir mno teda z čistě technického hlediska - jde o to, kam si v leže dosáhneš...To by sis asi musela nejspíš čupnout, abys dosáhla až tam, kam potřebuješ. Není lepší zkusit podložit zadek?
si myslim, že je to absolutní blbost..
uz som o tom pocula ale laicky si myslim, ze po vystreku preniknu spermie hlbsie ako ked sa otru prstami...nie?
slyšela jsem, že to funguje, ale osobně mi to nepomohlo…
@bobinka1987 po dvou porodech si na čípek v době ovulace dosáhnu 🙂 a jen pdložit zadek asi není efektivní.
Jinak... pokud vezmu v úvahu anatomii ženského těla... čípek je pokud žena leží na horní stěně pochvy vzadu. Předpoklad k úspěšnému průniku spermií je, že se děložní čípek namáčí ve spermatu. To se děje pouze v případech kdy má žena orgasmus a nebo umí ovládat poševní stahy. Když pominu, že i ph v pochvě a děložním hrdle může velice ovlivnit života schopnost sperma. Zase tak nelogické a nemožné to není....
Taky si myslím,že otěhotnět jen při orgasmu je blbost..určitě to jde i bez něj...
@bajana pak patříš mezi ty šťastnější, když jsi otěhotněla tak snadno. 😉
A jestli dosáhne žena prsty dál než stopořený penis asi závisí na velikosti penisu a taky pochvy, takže těžko říct. 🙂
V podstatě tu jen polemizujeme 😉 i tak si myslím, že až tak nereálné takto otěhotnět asi není.
Taky jsem psala , že větší pravděpodobnost je při orgasmu ne že bez něj to nejde 🙂
Ooo pardon... teď koukám, že jsem to v příspěvku neuvedla, takže uvádím na pravou míru :
Pravděpodobnost otěhotnětnění se zvyšuje pokud má žena při sexiku orgasmus, protože to usnadňuje průnik spermií.
Precetla jsem si to,vyzkousela parkrat,orgasmus jsem pri sexu nemela a vyslo to.Samozrejme nejde rict,ze to bylo touhle metodou.Byla jsem teprve druhy mesic po vysazeni HA tak tezko rict ale zkazit se tim asi take nic neda.🙂
No, tak my praktikujem, ze M.je driv, a pak me "dodela" vibratorem. Takze ja sice nasavam pravidelne, ale z tech spermii je pak slehacka 😀. Zatim su zootechnicky receno "jalova". Dnes 1.dc, zaciname 5.mesic pokusu.
@evazchleva Tak teď tu brečím smíchy 😀 skvělý popis 😀
Samozřejmě držím pěsti, ať se šlehačka brzy ujme 😉 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
taky jsem zkoušela ... u druhého ...nevim zda to bylo tim ale povedlo se...