chci se zeptat,co muže znamenat lehké zvýšení hcg (20), děláno z krve , na testu porad jen slaboucky duch. Ms zpozdena 16 dnů na utz vůbec nic?
Navštívila vbych lékaře, na prosperující těhotenství to opravdu nevypadá
@jjasmina ja ho navštívila, prave ze na utz nic a krev 20,ale tvari se zahadne,ze těhotenství nejspis ne a za týden znova krev a utz a pak případně budem řešit jiný problém ,nejspíš hormonální nerovnováha,ale hcg se údajně tvoji jen v těhotenství ...tak jsem z toho jelen,poslední pohl.styk byl někdy 27.1 takze by už muselo být něco videt 🤷🏼♀️
zašla bych určitě ještě jednou na krev co udělá hcg. víš kdy byla ovulace přesně? hcg se tvoří nejen v těhotenství,ale i při cystě.Taky záleží jak máš dlouhé cykly a LF,od toho se vše odvíjí
@veronikav31 cystu by dr.viděl na utz? nebo se pletu? ja kojim 2 leteho a poprvé jsem to dostala na vánoce , pak jeste jednou,cyklus 27dnu jako před tehu a pak mi prave vynechala,bolesti jsem měla normálně menstruacni,budu mít nejspíš rozhozeny hormony, nemít lehce pozitivní tehu test,vůbec to vynechání neřeším,poslední dobou zas kojim trochu víc
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@koumak99 No těhotenství,které prosperuje zřejmě ne,po 14 dnech vynecháni MS je uz videt něco na UZV a HCG je v řádech tisíců...tohle je buď biochemické,cysta nebo nevím