Zvýšené hCG. Co může znamenat?

koumak99
4. bře 2021

chci se zeptat,co muže znamenat lehké zvýšení hcg (20), děláno z krve , na testu porad jen slaboucky duch. Ms zpozdena 16 dnů na utz vůbec nic?

kuttu
4. bře 2021

@koumak99 No těhotenství,které prosperuje zřejmě ne,po 14 dnech vynecháni MS je uz videt něco na UZV a HCG je v řádech tisíců...tohle je buď biochemické,cysta nebo nevím

jjasmina
4. bře 2021

Navštívila vbych lékaře, na prosperující těhotenství to opravdu nevypadá

koumak99
autor
4. bře 2021

@jjasmina ja ho navštívila, prave ze na utz nic a krev 20,ale tvari se zahadne,ze těhotenství nejspis ne a za týden znova krev a utz a pak případně budem řešit jiný problém ,nejspíš hormonální nerovnováha,ale hcg se údajně tvoji jen v těhotenství ...tak jsem z toho jelen,poslední pohl.styk byl někdy 27.1 takze by už muselo být něco videt 🤷🏼‍♀️

jjasmina
4. bře 2021

@koumak99 těhotenství bych vyloučila právě, na to je zpozdeni už dlouhé

veronikav31
4. bře 2021

zašla bych určitě ještě jednou na krev co udělá hcg. víš kdy byla ovulace přesně? hcg se tvoří nejen v těhotenství,ale i při cystě.Taky záleží jak máš dlouhé cykly a LF,od toho se vše odvíjí

koumak99
autor
4. bře 2021

@veronikav31 cystu by dr.viděl na utz? nebo se pletu? ja kojim 2 leteho a poprvé jsem to dostala na vánoce , pak jeste jednou,cyklus 27dnu jako před tehu a pak mi prave vynechala,bolesti jsem měla normálně menstruacni,budu mít nejspíš rozhozeny hormony, nemít lehce pozitivní tehu test,vůbec to vynechání neřeším,poslední dobou zas kojim trochu víc