Zdravím holky. Jsem ze svého těla úplně zmatená a už ničemu nerozumím. Měřím si BT od 8DC (3. den po MS).. výsledky mám tyhle: 8DC: 37,1°C, 9DC: 37,2°C, 10DC:37,3°C, 11DC: 37,0°C a dnes 12DC: 36,7°C ... Ovulační testy každý den negativní... Je tedy možné že ovulace byla 10DC i když test byl negativní ? Není to nějak brzo?
@515ka tak to máš špatné informace.
Ovulace nastává, když je teplota vyšší než šest předchozích teplot, a potvrzená je, když se na té vyšší hladině udrží tři dny. Pak teprve je možné potvrdit, že ovulace proběhla mezi tou hladinou nižších a vyšších teplot. Pro příklad, šest dní teploty v rozmezí 36,4-36,7, pak 36,9-37-37. Ovulace je potvrzená, proběhla před tou teplotou 36,9.
@515ka pokiaľ nie si teraz aktuálne nemocná, tak máš celkom vysokú bazálnu teplotu, ale to nevadí, podstatné je, že by sa po ovulácii mala zvýšiť.
Odporúčam preštudovať stránky http://merenibt.xf.cz/index2.html, je tam všetko podrobne popísané.
Ahojky když jsem měla ovulaci, měla jsem BT 36,9 - předevčírem a včera.
Dnes mám BT 37,8
Po ovulaci mám.
Snažíme se o miminko a pobolívá mě podbřišek, dost teda na levé straně. Takové spíše píchání a v noci se potím jako 🐖
A to spávám v kraťasích a tílku. Tato BT může být projev raného těhotenství?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@515ka a jak jsi přišla na ten 10 den?
Ovulace nebyla, ale teploty jsou na první fázi docela vysoké. Nebyla ta MS jiná než obvykle? Nemůžeš být těhotná?