Dobrý den, prosím vás potřebovala bych radu...
MS jsem měla naposledy 3.5. 2024.
s manželem se snažíme o miminko..ted od 3.6. špiním,a nebo světle růžový výtok..ale jen na papíru když se utřu na toaletě.. na vložce vůbec nic...v podbříšku mám křeč, jako kdyby to mělo každou chvilku příjt, a nic ... mám nepravidelný cyklus ..někdy 28. někdy 39.
ted bych to měla dostat za 3 dny cca ..podle 39 ..ale když zadám 28 tak mám 9 dní zpozdění.
Pokdu ti cyklus takle lítá, klidně bych ten test zkusila už teď. Problém být nemusí. Může být "zaděláno"... taky nemusí... taky ti může třeba blbnou MS kvůli změnám tlaku... A taky může samotná nepravidelnost cyklu značit nějaký hlubší problém, ketrý bude problém ve snaze o mimi... ale to by měl umět poznat doktor, že.
@anonymka488 vyzkoušela bych test
1 čárka :/
@anonymka488 tak je možné že je to hormonální
@lencaa11 to znamená ?
@anonymka488 To znamená, že tělo produkuje některé hormony málo a některé více, a proto Ti cyklus takhle lítá. Jestli máš dlouhodobě takhle rozházené cykly, tak je lepší sledovat BT a samozřejmě navštívit Dr., jestli je vše ok. BT Ti ale přesně řekne ovulaci, možné těhotenství i blížící se MS.
@lencaa11 tak jsem byla na gynekologii a ten mi řekl sliznice 13 mm ...a nic tam není vidět a píchl mi agolutin ...a mám příjt za 14 dní cca ..včera jsem přestala špinit a přestal i ten narůžovělí výtok...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anonymka488 TT jste nezkoušela?