Ahoj holky,
Snažíme se s manželem o miminko už rok. Mám 5. Den zpozdeni, dělala jsem si druhy den test a byl tam mini duch, skoro neviditelné. Dnes jsem dělala test znova a výsledek mate před sebou. Je vidět určitě víc, jak ten druhy den.. 🙂 Akorát už třetí den špinim… jakoby taková slabá menstruace. bojím se, ze to bude biochemické. Stalo se to některé a přesto se pak podařilo? 😊
Mamka tvrdí, že u mě i u ségry spinila dokonce 2x... Vyšetření u doktora ukázalo celkové nízké těhotenské hormony, takže byla na rizikaci, ale jak vidno, obě tehu proběhla zdárně.
@amalka2981 v červenci jsem prodělala biochemické těhotenství,nakonec z toho nic nebylo ,třeba budete mít štěstí...testy jsem měla takové
@amalka2981 U mě duchové slábly až zmizely, pak přišla ms. Taky biochemko 🙁
@klokanka31 měla jsem ty duchy asi 3 týdny,na ultrazvuku nic a taky slábli a přišla ms 😥😔
@katherine177 Já měla duchy jen asi týden, pak jsem se snažila nějak vyvolat ms,nepomáhalo nic, nakonec až zabralo vylézt na Sněžku 🙁
@amalka2981 já jsem špinila asi 6 dní a vyšlo to. Nezbývá nic než čekat, co se bude dít ...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@amalka2981 Někomu se to určitě stalo, ale jak to dopadne v tomhle případě, to se z toho odhadovat nedá 🤷♀️