Zpoždeni ms při braní Inofolicu

jasemin26
28. zář 2018

Ahoj holky,začala jsem brát 1.9 inofolic, ve středu jsem měla dostat ms,ale zatím nikde, měla jste to některá také?

ruzicka06
28. zář 2018

@jasemin26 Je to individuální, ale já dobré zkušenosti s tímto přípravkem nemám. Brala jsem ho také jako na podporu otěhotnění a výsledek žádný...brala jsem ho asi půl roku a ms mi to akorát pěkně rozhodilo - do té doby, než jsem ho začala užívat, byla ms docela pravidelná.Takže za mě nedoporučuju - někomu ale třeba pomohl zas.

jasemin26
autor
28. zář 2018

@ruzicka06 jej to jste me nepotesila,ja právě slyšela že dost pomáhá,a doporučila mi ho gynekolozka..tak uvidíme,vysadit ho mohu vzdy. Ale děkuji

ruzicka06
28. zář 2018

@jasemin26 Tak to se omlouvám ☹ Ono je to ale fakt individuální. Mě to sice rozházelo cyklus, ale někomu třeba pomohl. Mě zabral přípravek Fertility blend - varianta pro páry. Nedobrali jsme ani první balení a bylo to 🙂

janey007
28. zář 2018

@jasemin26 tak za mě Inofolic teda úžasná věc. Pomohl mi strašně moc a jsem přesvědčená, že díky němu jsme počali... Takže je to asi opravdu individuální. Držím palce 😉

jasemin26
autor
28. zář 2018

@janey007 děkuji..a mohu se zeptat jak dlouho jste brala než se zdařilo? Dekuji

jasemin26
autor
28. zář 2018

@ruzicka06 však v poradku..jsem ráda za každou zprávu...děkuji

janey007
28. zář 2018

@jasemin26 neměla jsem vůbec cyklus, měla jsem nasazenou Proveru, aby cyklus byl.... Testovala jsem ovulaci, kde nic, tu nic. Pak mi gynekoložka doporučila právě Inofolic brát tři měsíce, a druhý měsíc se podařilo. Jasně, nemuselo to být tím, ale já myslím, že bylo ....

jasemin26
autor
29. zář 2018

@janey007 tak to doufám že nam taky pomůže👍 mohu se zeptat jak dlouho jste se před inofolicem snažila?

jednaholkaa
29. zář 2018

Ja myslim, ze me taky pomohl. Dokonce dvakrat.. Prvne jsem ho brala 4 mesice ale byl z toho SP, a pak 6 mesicu a ted jsem ve 20 tt. Doporucuju vydrzet alespon tech 6 mesicu, 2x denne, rano vecer a nezapijet kofeinovymi napoji..

jasemin26
autor
29. zář 2018

@jednaholkaa děkuji moc,takze 2x denně? Beru to zatim jednou rano...tak presedlam na dva👍 ...a gratuluji at je váš maly poklad hlavně zdravy😉

jednaholkaa
29. zář 2018

@jasemin26 Dekuju, snad bude vsechno v poradku 🙂 Jo, urcite lepsi dva denne.. Tak drzim palce!

jasemin26
autor
29. zář 2018

@jednaholkaa děkuji moc👍

janey007
29. zář 2018

@jasemin26 U nás to bylo trochu složitější. Celkem jsme se snažili asi 3/4 roku. Ale bylo to snažení o druhé dítě, mně se po porodu a kojení absolutně nevrátil cyklus, nepomohly vyvolávačky, nic.. až mi nasadili Proveru, tak cyklus naběhl, ale vlastně "umělý" a bez ovulace. A právě po dvou měsících pak zabral Inofolic. Taky jsem brala 2 sáčky denně. A dneska máme téměř 8 měsíční princeznu <3 Držím vám moc palce ;)

jasemin26
autor
29. zář 2018

@janey007 tak to jo... k holčičce moc gratuluji,,snad se nám také brzy zadari🙏

lisianne
30. zář 2018

Nám taky zabral do 2 měsíců, 2 sáčky denně, je to v podstatě Vítamin kategorie B

jasemin26
autor
30. zář 2018

@lisianne tak to gratuluji,,,snad se nám také brzy zadari