Zpoždění MS. Kdy se vám ukázaly dvě čárky na testu?

10. bře 2021

Ahoj holky, mám 7 dní zpoždění MS. První den kdy měla MS přijít po styku lehké špinění,pak už nic sem tam pobolívání podbříšku jinak nic. U prvního těhu mi bylo hned blbě 24/7 první 3m .Jediné co teď pocituju že mám citlivější bradavky.🤭
O mimčo se snažíme rok nechci si nic vsugerovávat. Kdy se vám ukázali II čárky na testu?
Jsme v karanténě takže se do lékarny teď nedostanu 😄👌

klokanka31
10. bře 2021

Já u třetího těhotenství jeden den taky trochu zašpinila, tak jsem si myslela že se blíží ms, bolesti břicha a zad tomu napovídaly... No nakonec ne ms, ale mimčo ☺

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
lv
10. bře 2021

2.den vynechani ms, ale možná by to bylo i v den vynechani, to jsem netestovala. Pokud si nechavas vozit nakup z Rohlik.cz, dá se objednat test (a volně prodejné leky) i tam

leila7
11. bře 2021

Ahoj dnes mám zpoždění 4 den a také čekám na té 2 čárky jestli se ještě vůbec ukážou.objednej z netu určitě.u prvního už jsem měla test pozitivní 3 dny před MS.ted mě akorát trochu bolí záda a malinko bradavky a pořád chodím na wc zda přišla MS nebo ne.

leila7
11. bře 2021

tak jsem udělala test dr max a nic takže asi to opět nevyšlo čekám na ms.to už na testu nic neukáže

gujduska
11. bře 2021

@leila7 A máš jinak cyklus pravidelný? Taky srm teď testovala a nic a MS taky zatím ne a lítám na wc taky furt vyplašeně 🤣 ale 4 dny mi bylo zle jak před MS, žaludek, hlava, střeva, prostě tak jak mívám PMS a ustalo to a nic, dneska jsem teprve 28.den cyklu,ale běžně mívám MS 25-26.den

autor
11. bře 2021

Dělanej teď večer..co myslíte 🤭😄
Ráno zkusím ještě jeden. Ale břicho mě pobolívá jak kdybych to měla dostat

leila7
12. bře 2021

Gratuluji

leila7
12. bře 2021

@gujduska ano docela jo sem tam se stane ze mám zpoždění tak týden ale to už fakt musí být za těch 15let se mi stalo zpoždění asi 5x plus těhotenství.takze snad brzy dorazí a můžeme se snažit dále.tak když tě bylo zle tak možná že se tam něco děje ne?

gujduska
12. bře 2021

@leila7 Vůbec nevím, teď jsem měla den klid a teď mám zas křeče v podbřišku jak před MS 😢

autor
12. bře 2021

V úterý jdu k dr. Tak uvidím snad to klaplo 😄 ale bolesti mám teda fest pořád takovej ten pocit že MS příjde 😬

leila7
12. bře 2021

@gujduska tak držím palce hlavně buď v klidu a možná zkus testnout.treba bude👻👻👻👻👻

leila7
12. bře 2021

Tak před chvílí jsem zkusila pepino ale asi nic co? Jako vždy vidíte něco?

gujduska
12. bře 2021

@leila7 Díky za povzbuzení. Bohužel dorazila MS o pár dní později. Tak pokracujem dál 😊✊

leila7
13. bře 2021

@gujduska Není za co.jak o pár dní později dyt jsi neměla zpoždění ne? Já jsem dnes jak prejeta parnim válcem.jsem nafoukla jak balon a cítím se divně.uz aby ta mrcha přišla když ne to tehu.dnes je to 6 den a MS nikde,ale přála bych si samozřejmě aby nepřišla.dnes asi testovat nebudu nemám test.ach jo

gujduska
13. bře 2021

@leila7 Tak třeba to MS nebude, 6.den je docela dost už. Já měla spoždění, ale jen 4 dny, mám běžně cyklus 24-25dni a přišla 29.den. Ale pro mě po 1,5 roku už nic nového 🙈

ponny1987
15. bře 2021

taky to resim te ve stredu jdu k doktorovi tak uvidim drzim palecky 😌

helen_h
15. bře 2021

Ty bolesti jsem u těhotenství měla taky, je to prostě roztahování dělohy, to bříško pracuje. Teda bolesti jsem měla spíš právě ve středu než u vaječníků, ale i ty bolesti ze stran jsou k tomu, to se zas povolují vazy kolem dělohy... Zvlášť ze začátku mě to překvapilo, že jsem si taky pořád říkala, že je to jak kdyby měla dorazit ms.